KuBcUsiK Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam, spotkał się już ktoś z was może z tym: KLIK. Bardzo proszę o opinie na temat tego sprzętu :] Chce sobie taki sprawić ale nie wiem czy warto jest inwestować w to kase. Potrzebował bym to do celu sprawdzenia w "extremalnych" warunkach tj. bez monitora i np. speakera wszystkich podzespołów komputerowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 moja opinia nie warto, za taka kase mozna sobie sprawic w miare fajny miernik, czesto taki poster sie myli a czesc usterek nie mozna wyeliminowac przez zwyklego user'a, cos takiego bylo w epoxa niektorych abita itd wieszalo sie na numerku ktory nie wiele mial wspolnego z rzeczywistascia ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 A o jakim mierniku tutaj mówisz? Takim najzwyklejszym w świecie? Co miałbym nim mierzyć i najważniejsze gdzie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 miernik elektorniczny do pomiaru napiecia, pozwala mierzyc napiecia na przetwornicach dla proca ramu itd daje to wzgledne pojecie o stanie kompa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 żadna to nowość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuBcUsiK Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 miernik mnie raczej nie bawi :] a czytająć o tej karcie w interniecie mam o niej coraz to lepsze zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scalak77 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam Co do takich kart to polecam takie ze złączem na PCI albo ISA lub uniwersalnym np. http://www.allegro.pl/item113628932_karta_...ody_pl_eng.html Jest to pewniejsze od podłączania kabla do potu USB czy LTP, nie wiem czy wszystkie płyty wysyłają kody na te złącza, a karta na ISA/PCI powinna odczytać ja ze wszystkich płyt ze względu na bezpośrednie podłączenie ze szyną danych i adresową Co do tego nie jestem pewien na 100% ale pewniejsza karta jest na ISA/PCI Poprawcie mnie jak się myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 no ja polecam tą na pci/isa, mam ją i dobrze się spisuje największa trudność jest z odczytywaniem kodów z książeczki dołączonej do katy jak się nie wie jaki bios siedzi na płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...