Mateoosh Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Siedze sobie wczoraj w necie i nagle zonk strony się nie ładują i ogólna [gluteus maximus]. Podejrzenie padło na sieciówke. Przeinstalowałem Windoze, stery i wsztstko co siuę da [chyba :P] i nic, a na starej sieciówce wszystko wporzo. W menedżerze urządzeń, Lan na płycie wykrywa jako Karta sieciowa 1394 8O. A jak wyłącze kontroler Firewire to wogóle jej nie widzi :(. :cry: :cry: :cry: Wcześniej wszytsko było dobrze. Błagam plizzz! Za każdy help z góry ogromne THX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 o w dup[e. sory ze nie pomoge, ale powiem cos poza tematem... Tyle sie nasluchalem o tym mobo, az mialem kupic. dobrze ze nie bylo kasy. w ostatnim czasie tyle co czytam problemow z tym "rewelacyjnym" epoxem to sie w glowie nie miesci. z dzwiekowka, z lanem z czyms, z ramem. kurde same problemy... trzeba czekac na jakies poizniejsze rev. bo tewraz to sie chyba ni oplaca kupowac. Narazie tylko problemy, bledy i wogule zle rzeczy o tej plytce... Co z tego ze jest super wydajna, stale agp, pci, duze vcore, jak ma jeszcze wiecej bledow. Chyba sie jej na razie nie oplaca kupowac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 no dokladnie to samo chcialem powiedziec, po jutrze mam stac sie "szczesliwym" włascicielem tej plytki. I zaczynam patrzec na te pytania i komentarze z co raz wiekszym przerazeniem!! 8O Chociaz zazwyczaj mam farta w tych sprawach, tylko ostatnia jakas zla passa :-( oby z ta plyta bylo wszystko ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robin64 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 o w <font color="#FF0000">[ciach!]</font>[e. sory ze nie pomoge, ale powiem cos poza tematem... Tyle sie nasluchalem o tym mobo, az mialem kupic. dobrze ze nie bylo kasy. w ostatnim czasie tyle co czytam problemow z tym "rewelacyjnym" epoxem to sie w glowie nie miesci. z dzwiekowka, z lanem z czyms, z ramem. kurde same problemy... trzeba czekac na jakies poizniejsze rev. bo tewraz to sie chyba ni oplaca kupowac. Narazie tylko problemy, bledy i wogule zle rzeczy o tej plytce... Co z tego ze jest super wydajna, stale agp, pci, duze vcore, jak ma jeszcze wiecej bledow. Chyba sie jej na razie nie oplaca kupowac... Ja mam 0 problemów z tą płytką :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 masz bez "+" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Kurdee błagam - piszcie na temat albo wcale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ale ten temat sklania do refleksji :-). Jezeli jest tak jak mowis zze nagle przestalo działac samo od siebie. To rozwiazanie widze jedno...zgadnij jakie? Podejrzenie bylo slucszne :-) , no bo skoro nic nie zmieniales. Bierz plyet na gwarancje i tyle. Masz jakis inny pomysl? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ale ten temat sklania do refleksji :-). Jezeli jest tak jak mowis zze nagle przestalo działac samo od siebie. To rozwiazanie widze jedno...zgadnij jakie? Podejrzenie bylo slucszne :-) , no bo skoro nic nie zmieniales. Bierz plyet na gwarancje i tyle. Masz jakis inny pomysl?Mam :? V I R :cry: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holman Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja mialem ta plytke jako jeden z pierwszych, nie mam ZADNYCH PROBLEMOW od samego poczatku (rev 1.0), ale moze trzeba miec po prostu najnowszy bios+najnowsze/dobre stery + brak syfu w systemie, jak nie chcecie nie kupujcie, u choose... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja mam rev 1.0 i wszystko pomyka bez problemu na sterach ze strony Leadteka :) bios najnowszy 3117 :) acha no i system na swiezo bo na starym pod VIA nie chcialo pojsc ;) proponuje dac update BIOSu o ile nie bylo :) i sciagnac stery Leadtek'a :) dac w BIOS MAC LAN NV - Enabled Machine Addres - Disabled skonfigurowac recznie ustawienia TCP/IP (automatyczne w XP czesto wariuja); wpisac we wlasciwosciach karty sieciowej adres fizyczny :) i powinno hulac:) a co do Firewire to zablokuj w BIOSie ta opcje bo na cholere Ci to :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a co do VIR to hehe tzra dbac o system :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 nie ma zlych plyt, sa zli uzytkownicy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Eddy sa sa i zli ludzie tez sa ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 na poczatku istnienia sa dobrzy, ale pozniej moga ujawnic jakis feler, tak jak plyta glowna ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limerro Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 przyczyn zla nalezy sie doszukiwac w glebinach duszy czyli w walnietych ukladach ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...