Normalny Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Mam go od paru dni. Pojawiają się trzaski z wbudowanych głośników - taki szum jak z radia nieustawionego na żadną stację. Czy według was stronę programową można wykluczyć i należy zwrócić laptopa do sklepu? Te szumy\trzaski pojawiają kilka razy na dzień. Nie mogę stwierdzić żadnej zależności. Edytowane 6 Lipca 2006 przez Normalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrek999 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Mam go od paru dni. Pojawiają się trzaski z wbudowanych głośników - taki szum jak z radia nieustawionego na żadną stację. Czy według was stronę programową można wykluczyć i należy zwrócić laptopa do sklepu? Te szumy\trzaski pojawiają kilka razy na dzień. Nie mogę stwierdzić żadnej zależności. komorka obok laptopa? inne zmienne pole magnetyczne? ostatnio nawet zauwazylem ze stary naped cdrom zaklucal prace jakichs glosnikow tuz obok stojacych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...