Gość mariush190 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Witam! Mam problem, nie działa mi 3d mark 2003, gdy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m to zaraz wywala raport o błedach/ Czy to normalne? Szukałem po necie i nic nie znalazłem/ 3dmark 2001SE działa OK, grafa X600PRO. Edytowane 7 Lipca 2006 przez mariush190 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 -Ten sam problem ;/ Dodam że 05 nawet mi się niechce zainstalować ... Jedyne co moge (umiem:P) zrobić to format bo na starej windzie wszystko było ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) U mnie na XP SP2 mozna zainstalowac i uruchomic wszystkie marki wiec musisz miec cos nie tak z kompem. Spprawdz pamieci, temp. procka(jesli podkrecony odkrec), temp. otoczenia w MOBO, temp. chipsetu(organoleptycznie), przeinstaluj windowsa, sprawadz napeicia. PS Z tym uruchomieniem chodzi o to ze mozna wlaczyc ale czy bedzie dzialac to zalezy od marka czyli obecnie 2005/2006 nie uruchomie bo karta nie oblsuguje min. PS2.0 :) ale jak mialem wczesniej Radka 9800 to 3DMark2005 uruchomis ie bez problemu :) Edytowane 9 Lipca 2006 przez sucker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...