robak57 Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 mam pytanie wymieniłem płytę główną bo nie podnosiła mi napięcia w biosie na procka mam teraz nową i problem powtaża się ale zauważyłem że jak jedną kartę graficzną wyciągnę to wszystko jest ok jest stabilnie procek pracuje non stop 302* 9 na 1,4V grafa 520/1300Mhz i da się napięcie w biosie podnieś a jak dam drugą grafę to są zwisy grafa max 498/1200Mhz procek 280*9 wszystko wtedy stabilnie i nie da się napięcia podnieś w biosie tylko w widowsie CZY TO MOŻE BYĆ ZASILACZ mam tangan 480W u 22 i czy można dwie grafy podłączyć na osobnym zasilaczu z drugiego kompa???????????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Czy masz ustawiony tryb combine z zasilaczu na suwaku z tyłu? Poza tym zmierzyłbyś napięcia miernikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 tak mam włączony combine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 tak mam włączony combine a kupiłeś ten zasilacz normalnie, czy na jakiejś okazji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 nie kupiłem w sklepie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 nie kupiłem w sklepie to zareklamuj go, bo powinien spokojnie działać na tej konfiguracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) tylko mam wywiercony otwór na kabel dodatkowy do pompy CO (do lutowałem kabel z 220V) a czy mogę dołączyć drugi zasilacz z kompa ale tylko do tych kart???????????????? Edytowane 9 Lipca 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...