krudki Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 No więc tak: za 64 zł mogę mieć Freezera, ale za 87 zł Scythe Katanę CU. Pytanie kieruję do was :). Czy opłaca się dołożyć te 23 zł, na lepszy cooler, czy to jest poprostu różnica ~2*C i się nie opłaca tyle wydawać ? Jeśli to pomoże, to powiem, że nie zależy mi na hałasie, a przyszłe urządzenie, będzie chłodzić A64 3000+ S754 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rxg Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Bierz ten ładniejszy, mi się katana podoba taka Cu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Katana lepsza. Poza tym Freezera można wyrwać nawet za 30 zł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 katana i lepsza, tym bardziej że cu i ładniejsza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krudki Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Katana lepsza. Poza tym Freezera można wyrwać nawet za 30 zł :wink:za 30 zł, gdzie :D ? patrzę na allegro to nie ma... btw. nie chodzi mi o wygląd tylko o wydajność, czy ta katana jest o kilka *C lepsza, czy dużo lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) tutaj masz testy, tyle że występuje w nich wersja al, z tego co czytałem to na cu temp niższe o ok 4-5*C niż na al http://www.dzikie.net/index.php?art=zalman...=13&cpage=1 Edytowane 7 Lipca 2006 przez przemekbydgoszcz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...