boratsc Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Dostałem pradawną płytke Matsonica 8137c i mam problem z upgradem biosu. Na oficjalnej stronce mam taki komunikat: "The MATSONIC motherboard support page is currently unavailable." Więc lipton, oczywiście google przeczesałem, ale za duzo tam stron po francusku itp a za mało po angielsku. Może ktoś ma najnowszy bios ?? Aha i jeszcze pytanie do tej płyty: Czy ona obsługuje AGP x4 ?? Bo mam swojego GF6600 i chciałebym go do tego podłączyć ale nie wiem czy da rade... w biosie jest wybór pomiędzy agp x1 i x2 ale x4 już nie ma, ale slot AGP sugeruje mi że agp x4 jest (nie ma tego przedziałka)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 AGP4x obslugiwal juz KT133, wiec na KT266A tym bardziej bedzie. Co do BIOSu, to moze ma Klaus: http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=202802&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutman1 Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Dostałem pradawną płytke Matsonica 8137c i mam problem z upgradem biosu. Na oficjalnej stronce mam taki komunikat: "The MATSONIC motherboard support page is currently unavailable." Więc lipton, oczywiście google przeczesałem, ale za duzo tam stron po francusku itp a za mało po angielsku. Może ktoś ma najnowszy bios ?? Aha i jeszcze pytanie do tej płyty: Czy ona obsługuje AGP x4 ?? Bo mam swojego GF6600 i chciałebym go do tego podłączyć ale nie wiem czy da rade... w biosie jest wybór pomiędzy agp x1 i x2 ale x4 już nie ma, ale slot AGP sugeruje mi że agp x4 jest (nie ma tego przedziałka)... Chipset osuguje AGP x4 tak samo jak athlony do 2400+ jednakże wymaga to zmiany bios'u bo ten najstarszy (czyli ten który masz) jest do ....py Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boratsc Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 To że obsługuje to woalełem po prostu sie upewnić Ma ktoś może link do tego biosu albo coś bo bez mojej grafy i dysku ciężko mi sie pracuje troche :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Sprobuj ten bios: http://members.driverguide.com/driver/deta...driverid=182760 Wersja + i bez + maja ten sam bios z tego co widze (ta sama data i biosid). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...