zdanek Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mam mozliwosc wymiany nagrywarki QSI w swoim lapku na nagrywarke innej firmy, tak mi powiedzieli w serwisie bo z ta mam non stop problemy nawet po wymianie na nowa, tazke jaka nagrywarke z dostepnych dla acerow mi polecacie, prosze o podanie modelu i producenta, nie chce juz wypalac plyt ponad 25 min i miec problemy z odczytem swiezo nagranych plyt( co sie zdarzalo) a takze wielu innych. polecie cos... jakie macie dobrze dzialajace bezproblemowe nagrywarki w swoich lapkach acera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aceraspire Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) Ja polecam Liteona 833-S Edytowane 7 Lipca 2006 przez aceraspire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcio_wroc Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 jak wyzej ponad 10 miesiecy bez problemów. Wypala, odczytuje. Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 mam MATSHITA UJ-845D, chodzi doskonale od grudnia 05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonda Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 No i stało się ... padła mi nagrywarka (5 miesięczny Acer3613WLMI - nagrywarka Philipsa = QSI ;-)) A najśmieszniejsze jest to, ze nagrałem na niej może z 15 płyt .. uzywam głównie tej w desktopie bo ...szybsza ;-) odtworzyłem tez niewiee więcej ... No ale cóż - coś zaśmierdziało - spaliła się dosłownie ??? - a teraz żadnej płytki nie widzi ... Na gwarancje oczywiście się boję oddać (lap potrzebny do pracy) ale jak mi się robota trochę "przewali" spróbuję oddać do sklepu (Vobis) jako "niezgodność towaru z umową" - ponoć wtedy muszą się zmieścić w 2 tyg. (?) W związku z czym przyłączam się do pytania ... PS Jak to załatwić żeby można było oddać bez HDD - w końcu nie mam za bardzo jak zgrać danych ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdanek Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 mozna chyba oddac sam nagrywarke ... z tego co wiem jest taka mozliwosc ale musisz sie dokladnie dowiedziec w Blascu. Ja oddaje lapka w poniedzialek dogadalem sie ze moge go przywiesc ok 11 i odrazu mi go zdiagnozuja :) i jesli beda czesci to z tego co mi mowili przez tel zostawie na ok tydzien a jak nie ma czasci to lapka biore oni sporowadzaja czesci daja znac i wysylam kurirem coby nie jechac drugi raz, jak by bylo tak jak mowia ta jeszcze do zniesienia. Dam znac jak poszlo, a co do tej nagrywarki to sporbuje jeszcze tam podpytac w blascu co najmniej sie sypie i pewnie wezme tego lite-on jak nic mi nie powiedza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vonda Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 mozna chyba oddac sam nagrywarke ... z tego co wiem jest taka mozliwosc ale musisz sie dokladnie dowiedziec w Blascu. Ja oddaje lapka w poniedzialek dogadalem sie ze moge go przywiesc ok 11 i odrazu mi go zdiagnozuja :) i jesli beda czesci to z tego co mi mowili przez tel zostawie na ok tydzien a jak nie ma czasci to lapka biore oni sporowadzaja czesci daja znac i wysylam kurirem coby nie jechac drugi raz, jak by bylo tak jak mowia ta jeszcze do zniesienia. Dam znac jak poszlo, a co do tej nagrywarki to sporbuje jeszcze tam podpytac w blascu co najmniej sie sypie i pewnie wezme tego lite-on jak nic mi nie powiedza... samą nagrywarkę ? fajnie by było tylko w moim lapku to ponoć go trzeba rozebrać prwaie na części pierwsze żeby się dostać do śrubki mocującej nagrywarkę ... Jak coś Ci porądzą - w kwestii konkretnego modelu - daj znać - ... zakładam, że też dadzą mi wybór ... chociaż ja nie mogę do nich pojechać ... ciut za daleko ... I jescze jedno - jak obracam lapka to coś w nim zaczęło latać ... jak by się coś w środku (w napędzie ?) ukruszyło ? lapek nigdy mi nie spadł , noszę w miękim futerale .. w ogóle wygląda jak nowy ... co jest grane ? Co do LiteOn'a ... mam awersję ;-) choć pewnie porównywanie modeli do deskopów z tymi do lapków nie ma sensu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...