Gość rafifeo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 siemka. dzis chcialem sobie zainstalowac gre dungeon keeper 2 na moim kompie z siga. komp ma Xp Pro. niestety kiedy probowalem uruchomic plyte pisze ze nosnik jest uszkodzony :? na windowsie 98 i p2 466MHz ta sama plyta dziala :? moze musial bym jakos zwolnic naped CD? u mnie jest x52, a na staeym kompie x36. jesli tak to jak to zrobic? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 plyta oryginalna? czy przegrywka? wyczysc powierzchnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 plyta oryginal :? chodzi o to, ze na windzie 98 dziala, a na xp nie :? na xp nawet sie plyta odtworzyc nie chce :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 wina napędu bądź CD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 chyba napedu, bo na 98 dziala :( a mozna jakos w XP zwolnic naped CD? pamietam ze w 98 byla taka opcja w 'prawokliku na Moj Komputer' :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Można zwolnić poprzez Nero DriveSpeed. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 a co to? darmowe toto? ;P i czy nie ma czegos systemowego? :lol: i w ogole czy to pomoze? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nero DS jest w pakiecie programu Nero. A darmowe to ciekawe pojęcie ;D Ogólnie to jest to płatne, aczkolwiek najlepsze do nagrwania. A czy zwolnienie prędkości może pomóc ? Wątpie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 wiec czemu nie chce plyty czytac? :( moze wezme w windzie 98 pliki na dysk skopiuje i nagram je jeszcze raz na plycie x52? :D no niestety nic to nie dalo. widze ze czeka mnie przesiadka na win 2000 :) tylko skad wziac te pieniadze... :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaioshen Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Nie lepiej podłączyć stary napęd i sprawdzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malybun Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 nigdy nie mialem z ta gra problemow pod win xp, zarowno a piratem jak i z orginalen,ani z krakami, tak wiec masz wnioskuje masz jakis problem sprzetowy cd-romem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ew sprobowac zgdonosc z Win98.. to ze plyty nie czyta moze byc tak ze XP nie moze odpalic nawet Autoruna... Sprobuj wlozyc plyte przed wejsciem do systemu czyli jeszcze w samym Biosie zeby naped ja normalnie odczytal i dopiero jak wejdziesz do systemu to eksploruj ja a nie klikaj na nia bo znow bedzie chcial odpalic autoruna. Jak juz bedziesz mogl przegladnac co jest na plycie to w pliku instalacyjnym zmien zgodnosc na win 95/98. Jesli nie to zmniejsz predkosc napedu. Poszukaj na googlach bo moze jest cos darmowego poza Nero DriveSpeed albo jak wyzej podlacz jakis stary wolniejszy naped. Sam mam w domu TEAC x32 kto moze pamieta to wie co to za napedy i jak sobie radza z odczytem. Do dzis czyta mi dosc mocno pojechane plyty CD ,ktore maja po 5-6 lat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Spróbuj zrobić image'a tej płyty i odpalić ją właśnie z obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 wlasnie sprobowalem zainstalowac gre pod win2000. Po zainstalowaniu i nacisnieciu graj, ekran zmienia kolor na czarny, a potem wychodzi spowrotem do windowsa. Czy ktos ma jakis pomysl? Apropos... uruchamiam gre na moim konfigu nr2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popiół Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Mi tam na xp'ku ładnie chula :) Wystarczy zmienic zgodność z win2000 (u mnie to pomogło) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...