damian001 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Witam. Mam pytanie gdzie kupiliście swoje aparaty. Chodzi mi czy w sklepie, czy w sklepie onlain i jaki to sklep. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Giełda fotograficzna w Warszawie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja swój kupiłem w w e-cyfrowe.pl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 E-Bay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
securite Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Ja swój kupiłem http://www.fotobasia.pl/ tzw.CENA WEEKENDOWA sprawiła ,że zakup najtańszy na rynku był,szybko i sprawnie ;zanim zakupiłem aparacik poczytałem opinie na temat sklepiku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 MM bardzo dawno temu, jak jeszcze nie miałem neta i nie mogłem kupowac przez niego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 rtveuroagd = duży wybór przez neta niekupie takiego sprzetu nigdy, wole dotknac, pomacać, wypróbować, a jakby co to pójsc i siękłucić do filli czy sklepu a nie bawić sie w odsyłanie w jedną i druga strone O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...