Skocz do zawartości
mMATt

2 Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

1. Ostatnio zainstlowalem everesta i zmiartwilo mnie to:

Dołączona grafika

Mam plyte ecs K7s5a i powinna ona przezciez obslugiwac AGPX4.

Mam pytanie, jaka utrata wydajnosci jest spowodowana tym iz moj radek pracuje teraz na szynie agpx2. Jaka wydajnosc zyskalbym gdyby udalo ustawic sie predkosc szyny na agpx4? Jezeli bedzie to nie wiele to chyba nie oplaca sie bawic nie sadzicie? :blink:

2. Nie wiem dlaczego ale od pewnego czasu program oczyszczane dysku zawiesza mi sie gdy chce wyczyscic dysk C(systemowy). Z innymi partycjami nie ma problemu. Odrazu pisze ze nie mam zadnych wirusow ani innych smieci gdyz ostatnio czyscilem komputer. Czekalem nawet z 10 minut i nic, program caly czas stoi. Co moze byc tego przyczyna? :?

Dołączona grafika

Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odnośnie 2 pytania:

Masz pewnie cholernie dużo plików na tym dysku - pliki tymczasowe instalatorów/programów (Temp) oraz przeglądarek (Temporary Internet Files/Cache). Aby rozwiązać problem, usuń te pliki tymczasowe - taki pliczek BAT powinien załatwić sprawę:

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Można też zastosować pewną sztuczkę. Przy pomocy Total Commander ustawić wszyskim plikom na dysku dzisiejszą datę (wtedy program uzna je za nowe - nie będzie chciał kompresować).

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi