KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Bynajmniej nie chodzi o laski i ich narządy ;-) Kto da mniej (marka, model)? Najlepiej aby była "płaska" i w miarę tania (niekoniecznie rzeczywiście) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Krótka szyjka hmmm .. no to kupuj LCD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Krótka szyjka hmmm .. no to kupuj LCD. Dwie rzeczy mnie powstrzymują. Cena i max rodzielczość 1024x768 - czasem przydaje się jedna więcej (nawet jeśli nie do pracy). A LCD 17" to już całkiem poza zasięgiem :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Z tego co wiem Philips chwali się że model 107T21 ma najkrótszą szyjkę w tej klasie. Jest to płaska 17 , w tej chwili kosztuje ok 900zł Osobiście mam ten model i bardzo sobie chwalę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Z tego co wiem Philips chwali się że model 107T21 ma najkrótszą szyjkę w tej klasie. Jest to płaska 17 , w tej chwili kosztuje ok 900zł Osobiście mam ten model i bardzo sobie chwalę Dzięki! Póki co to mój faworyt. Zastanawiam się też nad Hyundayem z serii ImageQuest. Jest raptem o 3 milimetry większy i całe 150 zł tańszy. Nie wiem jak z jakością obrazu. Ma ktoś może ten model? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Z tego co wiem Philips chwali się że model 107T21 ma najkrótszą szyjkę w tej klasie. Jest to płaska 17 , w tej chwili kosztuje ok 900zł Osobiście mam ten model i bardzo sobie chwalę Dzięki! Póki co to mój faworyt. Zastanawiam się też nad Hyundayem z serii ImageQuest. Jest raptem o 3 milimetry większy i całe 150 zł tańszy. Nie wiem jak z jakością obrazu. Ma ktoś może ten model? Chyba zmienię faworyta... Wcześniej myślałem o Hyundayu Q770, ale teraz dostrzegłem model "Hyundai 17" Q790 Flat TCO '99" ma zdecydowanie lepsze parametry od Philipsa, a kosztuje tyle samo co on (a nawet trochę mniej) rozmiary praktycznie te same, a producent podaje rodzielczość zalecaną 1280x1024 85Hz. Nie wiem tylko na ile praca z taką rodzielczością na 17" jest realna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie wiem tylko na ile praca z taką rodzielczością na 17" jest realna. gra się spoko ale windoza z lupą :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie wiem tylko na ile praca z taką rodzielczością na 17" jest realna. gra się spoko ale windoza z lupą :D Jeśli obraz jest ostry, to reszta nie przeszkadza. Obecnie pracuję na 1024x768 na latpopie o przekątnej niecałe 13 cali. Jeśli się siedzi blisko, to nie można narzekać. Bardziej chodzi mi o realność uzyskania ostrego obrazu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie wiem tylko na ile praca z taką rodzielczością na 17" jest realna. gra się spoko ale windoza z lupą :D Jeśli obraz jest ostry, to reszta nie przeszkadza. Obecnie pracuję na 1024x768 na latpopie o przekątnej niecałe 13 cali. Jeśli się siedzi blisko, to nie można narzekać. Bardziej chodzi mi o realność uzyskania ostrego obrazu. no rewelacji nie ma bo dla 17-stki 1024x768 jest wartością optymalną. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Nie wiem tylko na ile praca z taką rodzielczością na 17" jest realna. gra się spoko ale windoza z lupą :D Jeśli obraz jest ostry, to reszta nie przeszkadza. Obecnie pracuję na 1024x768 na latpopie o przekątnej niecałe 13 cali. Jeśli się siedzi blisko, to nie można narzekać. Bardziej chodzi mi o realność uzyskania ostrego obrazu. no rewelacji nie ma bo dla 17-stki 1024x768 jest wartością optymalną. Heh tyle to ja wiem. Dla większości siedemnastek jest to prawda, ale producent dla tego modelu (Q790) podaje jako wartość optymalną właśnie 1280x1024@85Hz (bynajmniej nie w każdym swoim monitorze tyle podaje). Bardziej zależy mi na relacji kogoś, kto widział ten monitor (albo przynjamniej 17stkę podobnej klasy) w działaniu. Sam mam wątpliwości a pewnie zanim nie kupię, to nie będę wiedział czy zrobiłem dobrze. Czcionki można sobie powiększyć - najważniejsze aby obraz nie był rozmyty. Teraz siedzę przy Sony 21" i (E530) 1600x1200 i jak dla mnie jest to kicha. Nie ze względu na czcionki, ale właśnie na ich rozmycie. Oczy się szybko męczą w porównaniu z LCD. Może jednak się szarpnę na LCD... Tyle, że będę musiał się męczyć w 1024x 768... :-( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 A myslales o LG Flatron 775FT ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 A myslales o LG Flatron 775FT ? A jakie to mawymiary? (głębokość) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 A myslales o LG Flatron 775FT ? A jakie to mawymiary? (głębokość) 43 cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 A myslales o LG Flatron 775FT ? A jakie to mawymiary? (głębokość) 43 cm To jednak 2 cm więcej. dokładam jeszce 2cm i mam 19"... Ech... coś czuję, że nic nie kupię :-( pomeczę się na moim Sonym 21" (stare cholerstwo ciągnie w 1280x1024 tylko 75Hz, a w innej nie pracuje :-( aż stanieją trochę wyświetlacze LCD (poniżej 1000 netto) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 Poszukaj coś z Panasonica. Sam kiedyś chciałem coś krótkiego kupić, ale zwątpiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devdd Opublikowano 27 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2002 bierz Hyundaia. Sam mam F790D i wiem co potrafi... spokojnie mozna pracowac w 1280x1024/85Hz na karcie jak ponizej... a model Q rozni sie pewnie tylko dlugoscia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...