meeron Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) siemana z rana ;) mam aktualnie kompa na 754 i dostalem 600zl zeby wymienic sobie plytke i proca na co aktualnie oplaca sie to wymienic.? dodam ze moja grafa to agp ktora w nie dalekiej przyszlosci planuje wymienic na pci-ex brac w ciemno ASROCK 939Dual-SATA2 - M1695, SATA II, PCI-Ex, AGP, S-939 ( 939DUAL-SATA2 ) oraz AMD ATHLON 64 3000+ BOX / S- 939 czy moze macie jakies inne propozycje ? a moze na nic nie wymieniac mojego sprzetu bo np aktualne venice maja slabiutkie OC a jak widac moj obecny sempronek ladnie leci :) chlopaki, zwracam sie do was o pomoc w jakze trudnym i waznym wyborze :) pozdrawiam Edytowane 8 Lipca 2006 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Hmm różnica między sempem a athlonem nie jest tak ogromniasta ale czas obniżek się zbliża wiec sprzedaj to co masz i pieniazki te 600zł i to co dostaniesz za mobo i proca proponuje odlozyc napewno nie stracisz a grafike tez sprzedaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Sprzedaj to co masz (płyta, proc, grafa i ram), i kup coś na am2 albo conroe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Poczekaj na Conroe a później przedaj to co masz i przejdź na niebieską stronę ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Poczekaj na Conroe a później sprzedaj to co masz i przejdź na niebieską stronę ;) sorki ale na zakupy musze isc zaraz, z ta wymiana to taka specyficzna sytuacja ze musze to zrobic teraz a bedzie mnie to kosztowalo 0zł wymieniam swoja mobo i proca na nowy sprzet ze sklepu za te 600zl ewentualnie moge sie wstrzymac ;) jakies propozycje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 ewentualnie moge sie wstrzymac I tak tez zrób :-P chyba że koniecznie musisz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 conroe. Poczekaj na Conroe a później przedaj to co masz i przejdź na niebieską stronę ;) Elo młodzieżowe pomysły, za taka kasę to kupi albo ram albo słabą płytę albo prawie procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
methyl1test Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ktoś tu chce kupić asrocka i venica :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ktoś tu chce kupić asrocka i venica :> ? no sam nie wiem, ale to i tak musze miec na to fakture vat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Poczekaj na Conroe a później przedaj to co masz i przejdź na niebieską stronę Jak musisz sprzedać to sprzedawaj teraz, jeśli to wymiana, a nie napisałeś tego na początku to zrób to teraz. Tylko to jest poroniony pomysł, aby zmieniać sempa który się tak kręci na coś co będzie ( niezauważalnie szybsze ). Chyba, że myślisz o karcie pod PCIE (to większość, jeśli to zamiana, dołóż do karty) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snail Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Ktoś tu chce kupić asrocka i venica :> ?może ja,a za ile?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 może ja,a za ile?? napisz PW ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) zeby nie otwierac nowego tematu to wale w tym ;) ktora plytke wybrac ? 939SLI-eSATA2 czy moze 939Dual-SATA2 roznia sie chipsetami, jedna jest na ULi M1697 a nastepna na ULi M1695 oczywiscie chodzi mi tu o oc juz mialem brac 939Dual-SATA2 ale zauwazylem ze o 15zl drozej maja 939SLI-eSATA2 Edytowane 11 Lipca 2006 przez meeron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 zeby nie otwierac nowego tematu to wale w tym ;) ktora plytke wybrac ? 939SLI-eSATA2 czy moze 939Dual-SATA2 roznia sie chipsetami, jedna jest na ULi M1697 a nastepna na ULi M1695 oczywiscie chodzi mi tu o oc juz mialem brac 939Dual-SATA2 ale zauwazylem ze o 15zl drozej maja 939SLI-eSATA2 Ta na Uli 1695 do OC zdecydowanie lepsza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Oj misiek bierz w ciemno Dual-sata2 i Venice . Platforma duzo bardziej przyszlowsiowa niz Twoja obecna, posiada slot PCI-E. Pozdro. Edytowane 11 Lipca 2006 przez Kas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...