Skocz do zawartości
MaxximuS

Czy opłaca sie kupowac na WGK ??

Rekomendowane odpowiedzi

No własnie nurtuje mnie to pytanie gdyz chce sobie złozyc kompa... mieszkam w Wawie ale nie bywam na giełdzie i nie wiem czy ta arto kupowac czy nie ...

Jezeli mozecie to powiedzcie czy jest tanio i na jakich stoiskach mozna tanio i z normalną gwarancją kupic

A chce zakupic ( moge za tyle dostac gdzie indziej )

AXP 1700 Aiuga (230) , Gigabyte GA-7VAX (430) , DDR256/333 SAMSUNG (K4H560838D-TCB3) (za 269) , Barracuda V 80 Gb za (480) Hercules 8500LE 64 MB (za 430) , Volcano 7+ i obudowa Cyber Mirror

czy opłaca sie kupic ten sprzet na giłdzie czy moze wiecie gdzie jest taniej ..

dziękuje z góry za odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jakie sa, ale czytajac to forum to stwierdzam ze ta wasza cala gielda jest cholernie droga. a te cenki na stronie to juz wogule z kosmosu ladnie wysokie. ja tam szukam jakis tnich sklepow, a jak [gluteus maximus] to wtedy zawsze tanio na allegro znajde :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z mojego doświadczenia - jeśli obejdziesz odpowiednio dużo stoisk, to można znaleźć sprzęt w uczciwych cenach.

Odradzam natomiast kupowanie na WGK wszelkiego typu dodatków (coolery, wiatraczki, kable, zasilacze itp.). Czasami przebicie w stosunku do WGE czy sklepów netowych wynosi nawet 100%.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podobno te ceny na stronie gieldy nie są dokonca prwdziwe tylko są wieksze niz na gieldzie

zgadza sie........ a osobiscie polecam kupowac na WGK.. targujesz sie.. a jak cos wadliwe to przyjezdzasz i od reki Ci wymienia.. im zalezy na klientach.. a nie tak jak w sklepie... zabieraja Ci kompa na miesiac.... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dla mnie to gielda tez jest spox juz 3 kompy tam zlozylem :)

kiedys jak bylem maly :D to bylo godzej (albo ja bylem naiwny) bo duzo lewego sprzetu opychali ale teraz to wsio jest git zapakowane, ofoliowane itp itp.

no i fakt ze co stoisko to rozne ceny np ostatnio kupowalem dysk wdc 80gb to na stoiskach ceny bylo od 510 do 550 wiec warto pochodzic no a jak kupujesz jeszcze duzo naraz to zawsze latwiej jakis rabat dostac.

a i cennik ze strony odbiega nieco od rzeczywistosci :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...