Gość MaRuH Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Witam Znów mam problem z windą :angry: jest nim to że programy takie jak: skype, firefox, spybot, czasami gg, mi sie ZAWIESZAJĄ!!! bez żadniego powodu, np skype co z kims rozmawiam to musi sie po 2-3min zawiesic nagle staje i pisze że (brak odpowiedzi) jak zamykam to wyskakuje to okienko z komunikatem jakims i 2-ma opcjami wysli raport o błedach i nie wysyłaj, to samo z firefoxem siedze sobie normalnie na necie klikam na jakis link otwiera mi sie jakas stronka albo zdiecie chce to zamknac i nagle sie zawiesza myszka znika i tylko ta klepsydra(czy jakos tak :-P ) wyskakuje i znów (brak odpowiedzi) i w/w komunikat, spybot jak skanuje to tez sie zawiesza w pewnym momencie i znow brak odp i w/w komunikat. Nie wiem co siedzieje, wczoraj robilem formata bo wlasnie od kilku dni mi sie takie cos dzialo pomyslalem pewnie jakis virus a że i tak formata mialem robic to luzik, a tu znów sie zacinają. :-| :-| Winda to XP prof SP2!!! Help, bo to już lekko wnerwia :mur: <_< :mur: Edytowane 10 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 sproboj zrobic formata dyskietka startowa 98 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 nie mam takiej dyskietki, dziwi mnie 1-dno przeciez daje first boot cdrom a winda mi sie uruchamia normalnie zamiast płyta??? nie kumam tego ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 jesli dobrze pamietam to wtedy trzeba podczas wlaczania kompa wcisnac F1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dj paw Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Spróbuj włożyć inne pamięci bo może to przez nie. Ja miałem podobny problem i chodziło o pamięci. Ale wcześniej wyciągnij zworke z tego napędu który jest na slave. PS. Nie idzie[niepoprawnie], nie da się, nie można - poprawnie :twisted2: Edytowane 8 Lipca 2006 przez Dj paw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 A może zmieniałeś płyte z windą i ta dziwnym trafem nie jest bootowalna? :> Albo odepnij jeden cd-rom, podłącz np. benq na masterze na końcu taśmy i wtedy sprawdź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) A może zmieniałeś płyte z windą i ta dziwnym trafem nie jest bootowalna? :> Albo odepnij jeden cd-rom, podłącz np. benq na masterze na końcu taśmy i wtedy sprawdź. Masz racje, ta płyta co miałem nie była chyba bootowalna, byłem teraz u takiego jednego kumpla i dal mi inną cd z windą i wszystko działa, format zrobiony thx za odp. :) Edytowane 8 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Witam Znów mam problem z windą :angry: jest nim to że programy takie jak: skype, firefox, spybot, czasami gg, mi sie ZAWIESZAJĄ!!! bez żadniego powodu, np skype co z kims rozmawiam to musi sie po 2-3min zawiesic nagle staje i pisze że (brak odpowiedzi) jak zamykam to wyskakuje to okienko z komunikatem jakims i 2-ma opcjami wysli raport o błedach i nie wysyłaj, to samo z firefoxem siedze sobie normalnie na necie klikam na jakis link otwiera mi sie jakas stronka albo zdiecie chce to zamknac i nagle sie zawiesza myszka znika i tylko ta klepsydra(czy jakos tak :-P ) wyskakuje i znów (brak odpowiedzi) i w/w komunikat, spybot jak skanuje to tez sie zawiesza w pewnym momencie i znow brak odp i w/w komunikat. Nie wiem co siedzieje, wczoraj robilem formata bo wlasnie od kilku dni mi sie takie cos dzialo pomyslalem pewnie jakis virus a że i tak formata mialem robic to luzik, a tu znów sie zacinają. :sad: :sad: Winda to XP prof SP2!!! Help, bo to już lekko wnerwia :mur: dry.gif :mur: Edytowane 10 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 1) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 2) Zakurzony komputer, uszkodzony zasilacz, wysoka temperatura procka, uszkodzone pamięci, uszkodzony dysk, uszkodzona/wysunięta taśma dysku - to moje typy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) 1) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=100972 2) Zakurzony komputer, uszkodzony zasilacz, wysoka temperatura procka, uszkodzone pamięci, uszkodzony dysk, uszkodzona/wysunięta taśma dysku - to moje typy. ''Zakurzony komputer''- raczej nie, czyszcze go raz na 2 tyg. ''uszkodzony zasilacz''- raczej tez nie Huntkey HK350AP ma pół roku chyba by sie tak szybko nie uszkodził. ''wysoka temperatura procka''- 34-40*C raczej mała. ''uszkodzone pamięc''- 2godz programem memtest nic nie wykrył. ''uszkodzony dysk''- zrobiłem smart i wszystko jest ok. ''uszkodzona/wysunięta taśma dysku'' - dysk jest pod sata wszystko sprawdzilem docisłem. Nie wiem co jest, może przeinstalować te programy na nowo? da to coś ? Edytowane 11 Lipca 2006 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Powinno coś dać. Jeśli nie, to oznacza robactwo lub problem ze sprzętem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...