Skocz do zawartości
ptys

1800gt Czy 7600gs

Rekomendowane odpowiedzi

no właśnie co zakupić, co wydajniejsze bardziej przyszłościowe no i lepsze, proszę o rzeczowe odpowiedzi najlepiej poparte testami a nie o kłótnie ati vs nvidia, nie jestem fanem żadnej z tych firm, posiadłem juz grafy obu marek także biadolenie jest zbedne, pytanie dodatkowe czy wogóle opłaca mi sie sprzedawać mojego 6800gt@ultra i kupować którąś z powyższych kart

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak w ogole nie msz zlej grafiki @ptys, ja bym jej na karty tego pokroju nie zmienial, poczujesz wzrost wydajnosci, ale nie jakis wbijajacy w fotel :) Poczekaj do jesieni, ablo do zimy co nowego zaserwuje nam Nv i AIi :)

Ale jak chcesz konkretnie teraz, to X1800GTO:

-256bit-szyna zawsze +

-Szansa(jakas :) )na zmodowanie na 16PS

-dobre O/C

Jest troche drozsza od 7600Gs ale warta swojej ceny.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zmieniaj tej grafy co masz jest wydajna styknie ci jeszcze na pare fajnych nowych gier, szkoda pakowac tych stówek na jedną z tych kart jak masz 6800GT, dozbieraj i kup karte już z DX10 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przecież 6800 Ultra jest wydajniejszy od 7600GS i od X1800GT... :lol: Nie zmieniaj tej karty, poczekaj na DX10, bo i tak te obecne karty będą o dupe potłuc :D a 6800 Ultra pociągnie Ci teraz KAŻDĄ grę w przyzwoitych detalach i roździelczości...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie gryzie, ale mam "zbędne" 1000zł i tak sobie myślałem co by tu zakupić

Masz fajnego kompa, skoro amasz 1000 zł to może kup sobie jakis rowerek albo coś nie musisz koniecznie pakowac w kompa hmm.. a może jakis monitorek albo coś :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra zmienie sobie meble, wywalam meblościankę i zapodam sobie szafę 3 dżwiową (poważnie)

BlackRedWhite sie kłania :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zainwestować w coś. Czas zacząć rozwijać "inteligencję finansową". :) poszukaj jakiejś fajnej waluty (złotówka idzie w dół.) Zainwestuj w akcje (choć może nie tera, bo jest bessa na giełdzie) Szukaj okazji do taniego zakupu różnych rzeczy i potem drożej je sprzedaj. Trzeba myśleć. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zainwestować w coś. Czas zacząć rozwijać "inteligencję finansową". :) poszukaj jakiejś fajnej waluty (złotówka idzie w dół.) Zainwestuj w akcje (choć może nie tera, bo jest bessa na giełdzie) Szukaj okazji do taniego zakupu różnych rzeczy i potem drożej je sprzedaj. Trzeba myśleć. :D

Nie wiem co ma to wspólnego z kompami, ale również polecam filozofię R. Kiyosakiego;) Wtedy wogóle nie będziesz się zastanawiać co kupić bo zawsze będzie Cię na to stać;)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi