Igor Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Dzis o 0:05 na TVP1 bedzie CUBE. Tak dla informacji, jakby kto nie wiedzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpresspl Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Dzieki. W koncu cos dobrego ogladne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 :D mam na kopie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zaliczyłem to na kompie, chętnie bym obejrzał w Tv ale nieststy nie mam tv w ds'ie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 kurde nie moga tego wczesniej puszczac :( :evil: jutro musze o 5 wstac ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 kurde nie moga tego wczesniej puszczac :( :evil: jutro musze o 5 wstac ;( ja zgrywam na wideo i po południu sobie obejrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ktos widzial druga czesc? ja urywkii sa zalosne. na pierwszej bylem w kinie. spoko, ale drugi raz mi by sie juz nie chcialo ogladac. polecam jak ktos nie widzial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Coool nagram sobie :D. THX za info :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 mam na cd [nie wiem jak długo, ale z rok z hakiem jzu bedze] ale i tak obejze czemutak pózno?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 no to widze że nie tylko mi się podoba ten filmik, po prostu wypas, napewno obejrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a ja nagram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ktos widzial druga czesc? ja urywkii sa zalosne. na pierwszej bylem w kinie. spoko, ale drugi raz mi by sie juz nie chcialo ogladac. polecam jak ktos nie widzial ja widzialem jakis czas temu dla mnie totalna porazka ciagle te same sceny przez 1,5 h i jescze jakie kijowe zakonczenie nie polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ja juz to widzialem, ale ogladne sobie jeszcze raz wkoncu to zaszczyt zobaczyc taki film na polskiej stacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 heh mi wszyscy mówią, że to dno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 mi sie film podobal choc przyznam troche monotonny BTW ma ciekawe zakonczenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Fajny film napewno obejrze :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Później puścić nie mogli :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Później puścić nie mogli :?coty zepsuli by se opinie ;) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Dla mnie ten film był nudny, brałem go na 3 razy, obejrzę jeszcze dziś może zmienię zdanie :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 tnx za info ale spoznilem sie o 25 minut i nie wiem o co chodzi jakby :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Widziałem 2x 8) dla mnie 8O 8O 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 film jest fajny ale nie na tyle aby ogladac go dwa razy - moje skromne zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 qrcze chyba sie spoznilem, znowu :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 heh mi wszyscy mówią, że to dno...dokładnie ;) ale u mnie je 2 w nocy! akurat przegapilem... a wczesniej nie mialem do kompa dostepu :/ (tata pracowal) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Czemu oni nigdy nie puszczą żadnego filmu o normalnej porze :( Ja nie wytrzymałem do tak późnej godziny i nie widziałem :( Mam nadzieje, że qmpel był taki pomysłowy i nagrał (moye Videło jest skopane :() to sobie jeszce raz obejze tak z qlturką i papieroskiem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ktos widzial druga czesc? ja urywkii sa zalosne. na pierwszej bylem w kinie. spoko, ale drugi raz mi by sie juz nie chcialo ogladac. polecam jak ktos nie widzial ja mam dwójka na kompie jeszcze nie oglądałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 cuba jest spoko pierwszy raz ten film widziałałem na HBO a póniej go też gdzieś oglądałem ale nie pamętam już gdzie.Moim zdaniem film opłaca się oglądnąć :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...