Skocz do zawartości
peter.a

Ac Czy Wc

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem na jakie chłodzenie się zdecydować.

Jak na razie wziąłem coolerek od spire, ale później wiadomo, trzeba będzie wymienić na coś mocniejszego. No i tu jest problem.

Czy nie drogie WC pokonuje AC za tą samą cene? (chodzi mi o zauważalną różnice)

Jakie są szanse na przeciek?

Pozdrawiam

ps. Nie interesuje mnie absolutna cisza. (interesuje mnie po prostu coś zdatnego dla uszu) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wc można złożyć nawet za 100 zł - przykład mój zestawik

nagrzewnica 5 zł (ze szrotu fiat miedziany)

pompka 50 zł (atman 305)

węze 7 zł (ogrodniczy)

bloczek 35zł (prison uzywany z allegro)

jak sie postarasz to uda ci się tani i dobry zestawik złożyc - tylko nie zapomnij o cooper shimie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość rafifeo

za 100zl to taki zestawik nie bedzie pewnie 'super' ale za 200zl to juz calkiem calkiem ;) wtedy weze mozna by 'normalne' kupic i jaka chlodniczke fajna :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wc można złożyć nawet za 100 zł - przykład mój zestawik

nagrzewnica 5 zł (ze szrotu fiat miedziany)

pompka 50 zł (atman 305)

węze 7 zł (ogrodniczy)

bloczek 35zł (prison uzywany z allegro)

jak sie postarasz to uda ci się tani i dobry zestawik złożyc - tylko nie zapomnij o cooper shimie

No w sumie tak, ale jakość będzie do du**. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No w sumie tak, ale jakość będzie do du**. :wink:

jaka znowu jakosc do [gluteus maximus]. takie chłodzenie ebz problemu pokonuje scythe ninje i jest przy tym ciche. wygląd.. no cóz. to od ciebie zalezy jak to bedzie wyglądało - ja na takie detale nie zwracałem uwagi wczasie montazu. zresztą.. i tek nie mam obudowy a komp na stole rozbebeszony

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jaka znowu jakosc do [gluteus maximus]. takie chłodzenie ebz problemu pokonuje scythe ninje i jest przy tym ciche. wygląd.. no cóz. to od ciebie zalezy jak to bedzie wyglądało - ja na takie detale nie zwracałem uwagi wczasie montazu. zresztą.. i tek nie mam obudowy a komp na stole rozbebeszony

Hmmm... tylko musiał bym raczej zmienić obudowe, bo do tej 6 letniej to się raczej dużo nie zmieści :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi