p0rNfLaKe Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 nigdzie nie moge znalezc info na temat tego laptopa, jego ceny itd. to jest jego specyfikacja: http://www5.pc.ibm.com/uk/products.nsf/...UK?OpenDocument ile taki laptop moze mniej wiecej kosztowac? bo moge go kupic za 2500zl z dodatkowym ramem i wiekszym dyskiem... ale nigdzie ie moge go znalezc w cennikach wiec ciezko mi ocenic po konfiguracji czy sie oplaca... wyglada na calkiem spoko... do tego ibm. cena tez chyba niewygorowana... doradzcie plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Jesli używany to nie opłaca się. Edytowane 8 Lipca 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Żadna atrakcja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Żadna atrakcja. nie uzywany. a czemu zadna atrakcja? wg parametrow to chyba calkiem niezly jest? co w nim zlego jest? cos szerzej napiszcei plz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Bardzo uboga konfiguracja.Słaby dysk,marna karta grafiki,mało pamięci,słaby napęd optyczny.Bardziej ubogiego trudno znalezć.Mówiąc krótko parametry beznadziejne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Bardzo uboga konfiguracja.Słaby dysk,marna karta grafiki,mało pamięci,słaby napęd optyczny.Bardziej ubogiego trudno znalezć.Mówiąc krótko parametry beznadziejne. hmm dysk 60gb a pamieci 512mb... wiec troche zmieniona konfiguracja.. czy to rekompensuje to? czy nadal nie warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dysk 5400RPM czy 4200? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dysk 5400RPM czy 4200? nie wiem... jakis za 500zl. bo powiedzialem ze 30gb dysk za maly. nie wiem jaki dysk za 500zl mozna kupic. swoja droga zmartwil mnie brak nagrywarki dvd? czy blad na stronie? jakos nie wyobrazam sobie kompa bez nagrywarki... przynajmniej cd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Nie jest to jakaś specjalna okazja,ja bym nie kupował , ale wybór należy do Ciebie.Czy dostaniesz do niego gwarancję i oryginalnego Windowsa? Edytowane 9 Lipca 2006 przez adalb1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeQuila SunRise Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 (edytowane) Jesli w pelni wartosciowy (nowy na gwarze itp) z dyskiem 60gb i 512ramu to warto. Bez tego trzeba sie juz mocno zastanowic (choc jednak duzy plus to PenitiumM w tej cenie) Oczywiscie jesli nie preszkadza ci lcd14" Edytowane 9 Lipca 2006 przez TeQuila SunRise Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalb1 Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Tak to dziwne,że dobry procesor a marna konfiguracja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...