multisync75f Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam. Ostatnio wgrałem bios do grafy z Asusa 6600 i miałem taktowanie 540/670 na standardowym chłodzeniu (słyszałem że nie trzeba było zmieniac bo styknie takie jakie mątują w Leadteku). Wczoraj pod wieczór sciągałem coś z neta i poszedłem do kuchni, gdy wróciłem poczółem jakiś dziwny smrodek :P. Podeszłem do kompa i zaczełem wąchać, wyjełem grafe i to od niej tak waliło jak by sie spaliła. Teraz jak odpalam kompa to komp mi pyka i wogóle nie chce się odpalić. Miałem jusz spory czas wgranego biosa do tej karty i chodziło wszystko spoko. Czy to może być wina tego biosu który wgrałem?. I czy da rade jakoś wgrać ponownie bios orginalny, może wtedy zadziała?. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 A jaki miales zasialacz? Wina mogl byc: zasilacz, temp, bios..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Skopiuj do Worda to co napisałeś i płacz, a kartę spróbuj oddac na gwarancję bo na pewno już Ci nie odpali cokolwiek byś z nią robił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multisync75f Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Zasilacz mam Modecom 400 FEEL a temp grafy była 54stopnie, o co ci chodzi z biosem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 o co ci chodzi z biosem?? Przekreciles ja i padla proste.... :wink: Oddaj do serwisu, nic z nia nie zrobisz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multisync75f Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Tylko ciekawe czy uznają gwarancję, bo pewnie oni mogą jakoś zprawdzić co z nią było robione tak mi sie wydaje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Tiaaa. Mogą sprawdzić czy działa czy jednak nie działa. Więcej nie opłaca ani nie chce się im robić. Jak nie widać wyraźnych śladów ingerencji to wymienią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Ale jak, przeciez jej nie uruchomia :wink: Powiedz im, ze ladnie Ci dzialala az tu nagla padla.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 (edytowane) Dokładnie :) A jak sie będą pytać, czy nie kręciłeś BIOSu to powiedz, że kolega jak wyjmował kartę z komputera to cos kręcił śrubokrętem, ale czy to był BIOS to nie wiesz. Edytowane 8 Lipca 2006 przez Excray Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek2107 Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Dokładnie :) A jak sie będą pytać, czy nie kręciłeś BIOSu to powiedz, że kolega jak wyjmował kartę z komputera to cos kręcił śrubokrętem, ale czy to był BIOS to nie wiesz. dobre dobre ale w tym momencie moze sprzedawca wykazac sie wieksza inteligencja i powie ze najwyrazniej uszkodziles mechanicznie modul biosu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
multisync75f Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Buehehe dobry text :D dobra dzięki za pomoc w poniedziałek wysyłam i zobaczymy co będzie, mam nadzieje że wymienią na nową. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Dokładnie :) A jak sie będą pytać, czy nie kręciłeś BIOSu to powiedz, że kolega jak wyjmował kartę z komputera to cos kręcił śrubokrętem, ale czy to był BIOS to nie wiesz. :lol2: normalnie leze 10/10 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...