ziupo Opublikowano 8 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2006 Witamam Mam problem ze znalezieniem odpowiednio pasujacej wtyczki 2pin do gniazda w moim radku. Mam wentylator z nV, ale wtyczka nie pasuje, na Allegro tez sa wtyczki 2pin, ale one takze wygladaja jak te z nVidi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Tkacz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Witamam Mam problem ze znalezieniem odpowiednio pasujacej wtyczki 2pin do gniazda w moim radku. Mam wentylator z nV, ale wtyczka nie pasuje, na Allegro tez sa wtyczki 2pin, ale one takze wygladaja jak te z nVidi. Kup wentyl na molexa lub przerób wtyczkę - najtańsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 najmniej eleganckie, pozatym skoro jest w karcie gniazdo to czemu mam go niewykorzystac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Pozostaje wlutowanie - ale też taka ingerencja jest "nie elegancka" . ps. mam niepotrzebną taką wtyczkę wraz z chłodzeniem z Radeona 9700 ale ze wzgl. na cenę przesyłki Ci się transakcja nie opłaci ( poza tym taka opłata za całość [ chłodzenie i wtyczka ] byłaby też mile widziana ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 mnie interesi sama wtyczka :P ten wentyl z nV, ktorego mam w zupelnosci wystarcza dla tej karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...