dobo90 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Znalazlem plytke ConroxeXFire-ESATA2 no i ciekawie sie zapowiada - 335 zl. Myslicie, ze da rade wyciagnac na tej plytce 800 MHZ dla ramow? Edit: link http://www.afgcomputers.pl/asrock-conroexf...dmi-p-5338.html Edytowane 18 Lipca 2006 przez d0b0c0p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venomo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 apropos tego sklepu :) http://www.afgcomputers.pl/asus-775dualvsta-p-5148.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Nie ma to jak AsRock. W sumie to ja licze na NVidie, skusilbym sie na NForce 570 SLI IE. No nic, czekamy jak sie rozwinie sytuacja. Narazie kasiorki nie mam, ale do 2007 roku moze sie wyrobie :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venomo Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no ja chyba jednak kupie tego 775dual-vsta... 200 zl to nie tak duzo (tymbardziej ze za 900 konroła zamowilem;p) wiec jakby co to go zmienie.... pozatym, gf6600gt i 1gb ddr1 nie moze sie zmarnowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Znalazlem plytke ConroxeXFire-ESATA2 no i ciekawie sie zapowiada - 335 zl. Myslicie, ze da rade wyciagnac na tej plytce 800 MHZ dla ramow? Edit: link http://www.afgcomputers.pl/asrock-conroexf...dmi-p-5338.html Jakbys zauważył to post wczesniej jest za 317..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 te gigabyte ds3 juz chyba mozna zamawiac - jakies wieści z zachodu? lataja one do tych 500? czy nadal bessa na nie jest nawet w dalekich krajach? wie ktos jak ogolnie z opcjami OC jest na niej? a Asus P5B sie pytalem ale jego jeszcze nie ma - wczesniej ktos pisal ze na nim to FSB 400 i koniec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) a Asus P5B sie pytalem ale jego jeszcze nie ma - wczesniej ktos pisal ze na nim to FSB 400 i koniec Bios ograniccza tylko do 400 , może z nowym biosem dadzą więcej :)Ogólnie sam szukam i nie wiem jaką płyte kupić Ktoś coś poleci ?? :wink: Edytowane 18 Lipca 2006 przez cyrus_6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jeżeli gigabyte robi fsb chociażby 400-450 to jest już niezłą ofertą, tylko jak ja tam wpakuje wc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Jeżeli gigabyte robi fsb chociażby 400-450 to jest już niezłą ofertą, tylko jak ja tam wpakuje wc?a co myslisz ze ciezko bedzie? waska ta mobo mam ten sam bloczek na cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zobacz sam: f2s na bank tam nie wejdzie, kondziołki zawadzają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Zobacz sam: f2s na bank tam nie wejdzie, kondziołki zawadzają faktycznie!!! a moze one małe sa jakies albo cos ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 (edytowane) Tak czy inaczej nie da się go załżyc bo ten Gb ma coś w rodzaju radiatora po socketem i nie można założyć śrób za bardzo, a do niego są przykręcone wszytkie radiatory na górze... wogóle sie ta płytka nie nadaje do WC :? Edytowane 18 Lipca 2006 przez wisnia666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ad.1 ta plyta to nie ds3 tylko ds4 Ad.2 te kondziolki nie sa zbyt wysokie i raczej nie wychodza poza socket a jesli juz to minimalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Tak czy inaczej nie da się go załżyc bo ten Gb ma coś w rodzaju radiatora po socketem i nie można założyć śrób za bardzo, a do niego są przykręcone wszytkie radiatory na górze... wogóle sie ta płytka nie nadaje do WC :?ale mi sie moj WC podoba i jakoś zamiaru wymiany/rezygancji nie mam ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ad.1 ta plyta to nie ds3 tylko ds4 Ad.2 te kondziolki nie sa zbyt wysokie i raczej nie wychodza poza socket a jesli juz to minimalnie ds4 jest droższy w komputroniku o tam 30zł bodajże więc bardziej sie oplaca go kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Ad.1 ta plyta to nie ds3 tylko ds4 Ad.2 te kondziolki nie sa zbyt wysokie i raczej nie wychodza poza socket a jesli juz to minimalnie sugerujesz że mogą pod bloczek sie schować? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 To jest pewniak a nie sugestia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 To jest pewniak a nie sugestia.oh miło :) tak w ogóle to musze do końca miesiąca cos kupił, przynajmniej mobo bo mi faktura jest potrzebna, z prockiem moge sie wstrzymać deko ... lub kupić cfelerona (mało strace sprzedając) z płyt najrozsądniej wypada ten Gigabyte DS3 ale: - jest drogi a ma nawet mniejsze PCB niż standardowe płyty :) - to gigabyte i nie wiem jak w OC Moze sie ktos skusi i kupi :) sa już w ZNAKu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 jak ktos bedzie mogl to plz niech poda wymiary DS4 - od srodka socketu do radiatora bo niechcialbym zeby blok stykal mi sie z pleksa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Zdecydowałem się jednak na P5W-DH ,po Vmch modzie powinna polecieć na te 450-480fsb...oby. Jak będzie stawiać opory to FC na NB.I coś mi się zdaje, że właśnie do tego się przyda.Z fc na cpu mogą być nie małe kłopoty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A jest sens przy takiej cenie? Ja bym poczekał, aż ktoś coś więcej pokaże na P5B. IMHO kwestia czasu, aż bosik nowy dadzą z wiekszą skalą FSB. A jak juz skala bedzie to sprawdzić czy działa mozna :lol: . Z drugiej strony P5WDH ma chyba wszystko co powinna miec mobo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 i jeszcze drugie tyle niepotrzebnych bajerow :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A ma ktos linka do jakiejś recenzji p5b? Mi tam fsb 400 styka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 dzisiaj przyjechal na sklepik bad axe i jest to rev 304 wiec jest dostepna fizycznie mobo pod core 2 duo. fajna plyta tylko szkoda, ze nie moja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 dzisiaj przyjechal na sklepik bad axe i jest to rev 304 wiec jest dostepna fizycznie mobo pod core 2 duo. fajna plyta tylko szkoda, ze nie moja :( a ile wynosi jego polska cena?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 oem dla klienta jakies 820-840pln a box 100pln netto wiecej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyrus_6 Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A ma ktos linka do jakiejś recenzji p5b? Mi tam fsb 400 styka ;)I sklep gdzie mają na stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A ma ktos linka do jakiejś recenzji p5b? Mi tam fsb 400 styka ;)w tej cenie jest ten gigus i chyba to jest lepsza propozyycja mimo iz to Gigabyte(!). jak na razie o DS3 pisza, DS4 jakos cieżej, DQ6 - slabe OC w granicach 400 na XS w wątku o DS3 pisali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 A jest sens przy takiej cenie? Ja bym poczekał, aż ktoś coś więcej pokaże na P5B. IMHO kwestia czasu, aż bosik nowy dadzą z wiekszą skalą FSB. A jak juz skala bedzie to sprawdzić czy działa mozna :lol: . Z drugiej strony P5WDH ma chyba wszystko co powinna miec mobo.... Tylko że P5B będzie chyba droższa od w\w mobo i jeszcze drugie tyle niepotrzebnych bajerow :D Bo, ja wiem ewentualnie za dużo sata x5,lan x3 i kondziołków w koło cpu :D, jak dla mnie.Resztę wykorzystam włącznie z remote control Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 dzisiaj przyjechal na sklepik bad axe i jest to rev 304 wiec jest dostepna fizycznie mobo pod core 2 duo. fajna plyta tylko szkoda, ze nie moja :( ile zlota to kosztuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...