ma1y Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 (edytowane) ile zlota to kosztuje?post, dwa niżej Edytowane 19 Lipca 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 post, dwa niżej po co czytac, lepiej zapytac i post wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 oem dla klienta jakies 820-840pln a box 100pln netto wiecej mozna było sie spodziewac. taniej niz wdh, ale w dalszym ciagu mnie nie stac. moze jak dozbieram druga połowe [; i gdzie tu sie teraz opłaca kupowac wd2-e, gdyby byla conroe ready to jeszcze, ale w takim wypadku to gdzie tam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Inquirer sugeruje że RD600 będzie lepszy do OC od i975 ;) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33148 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Anand zrobil calkiem niezle porownanie plyt pod conroe. http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2797 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 coś dziwny ten test, asus p5w-dh dlx tylko fsb 400? a biostar tylko fsb 364 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Tylko że P5B będzie chyba droższa od w\w mobo Chyba jednak nie. Zwykłe P5B na poziomie GB, a P5B DLX tańsza niż WDH.... http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=4730 W siriusie ceny podobne... Edytowane 20 Lipca 2006 przez Hanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Kupiłem GIGABYTE GA-965P-DS3 mam nadzieje ze chcociaz 400fsb da rade bo w 500 to trudno na gb uwierzy... <_< Płytka fajna ale za swoja cene mogli wiecej do niej dorzucic :lol2: Edytowane 20 Lipca 2006 przez Destroyerpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 jak kupiłeś to powiedz ile mm wysokości mają kondziołki koło podstawki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 (edytowane) Zaraz postaram sie sprawdzic jak znajde w robocie jakas linijke :lol2: Linijki nie znalazlem ale na oko sa z 2-4mm wyzsze niz socket. Nie wiem czy to wazne ale kolor kondow przy sockecie na mojej plycie jest inny niz widzialem na zdjeciach,nie wiem czy ma to znaczenie. Edytowane 20 Lipca 2006 przez Destroyerpl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Inquirer sugeruje że RD600 będzie lepszy do OC od i975 ;) http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33148 nieźli są - mobo nie ma ale machać chorągiewką można :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 nieźli są - mobo nie ma ale machać chorągiewką można :D ale przeciez oni tylko SUGERUJĄ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Zaraz postaram sie sprawdzic jak znajde w robocie jakas linijke :lol2: Linijki nie znalazlem ale na oko sa z 2-4mm wyzsze niz socket. Nie wiem czy to wazne ale kolor kondow przy sockecie na mojej plycie jest inny niz widzialem na zdjeciach,nie wiem czy ma to znaczenie. Jeżeli masz dobre oko to powinny się schować pod f2s ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyerpl Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Jesli bede mial dzisiaj sile to postaram sie plyte zabrac do domu i tam dokladnie zmierzyc ewentualnie jutro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 niech ktos lepiej majacy conroe kupuje/pożycza płytki Gigabyte (ze skleów w PL, nie od producenta) DS3/DS4 i testuje FSB :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Mnie przeraza to ze coraz mnie PCI robia na tych plytach. Ja potrzebuje 3 sloty. SkyStar2, X-Fi i karta sieciowa. Jakbym chcial wlozyc SCSI kontroler to juz [gluteus maximus]. Dziwny jest rozwoj pecetow ostatnio. NIby sa porty pci-e ale czemu nie ma kart poza grafikami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Mnie przeraza to ze coraz mnie PCI robia na tych plytach. Ja potrzebuje 3 sloty. SkyStar2, X-Fi i karta sieciowa. a czemu nie seciowka na płycie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 a czemu nie seciowka na płycie??? może mieć neta przypisanego do adresu sieciówki - jak bym tak miał też wolałbym mieć sieciówke a nie po każdej zmianie mobo zapitalać do providera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 ja mialem neta przypisanego do MAC to po 5 telefonie w tygodniu sami mi zdjeli blokade mac'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 mac spoofing? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 może mieć neta przypisanego do adresu sieciówki - jak bym tak miał też wolałbym mieć sieciówke a nie po każdej zmianie mobo zapitalać do providera Raczej nie. Zmienic adres MAC mozna zmienic w w kilka sekund. Chodzi o obciazanie procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) może mieć neta przypisanego do adresu sieciówki - jak bym tak miał też wolałbym mieć sieciówke a nie po każdej zmianie mobo zapitalać do providera Dokladnie :| ja mialem neta przypisanego do MAC to po 5 telefonie w tygodniu sami mi zdjeli blokade mac'a ;] U mnie po ok 10 zmianach nie zmiekli [; Ja mam to samo. Musze miec sieciówke, SB Live (podziekuje za zintegrowane pierdziawki) i grafa na pci, bo nie zawsze mam cos na PCIe - i co, [misiaczek] z nowych mobo :D Edytowane 21 Lipca 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Przecież Maca się zmienia 10 sekund w Windowsie... :mur: :lol2: Ja tam chciałbym 2 sieciówki miec na płycie, a mam tylko jedną ;( Edytowane 21 Lipca 2006 przez Sarkazz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 jest tez jeszcze 1 sprawa - amatorskie sieci osiedlowe i kable idace wierzchem... mi sie tak zjaraly 2 sieciowki, nie wyobrazam sobie zeby mi sie zjarala MB w ten sposob... teraz mam juz wlasny router i korzystam ze zintegrowanej (a przed routerem jest jeszcze switch za 30zl) ale dopoki nie mialem wolalem zjarac karte na PCI za 15zl niz MB za 300zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 A kogo interesuje jak zmienic MAC, ile kto ma sieciowek w domu i jaki kto ma router ? Dzialy i tematy Wam sie pomylily :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TK Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) Właśnie dostałem ASRocka ConroeXFire ;) ZNAK był na tyle uprzejmy że dał mi śliczny kubek gratis :) Chcecie wiedzieć coś więcej o mobo? http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ef380147a865eaad - o bloczku na n/b zapomnijmy :/ Kuźwa! :[ Edytowane 21 Lipca 2006 przez Tuning-komp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Chcecie wiedzieć coś więcej o mobo? NIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja chce wiedzieć coś o DFI do conroe a nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Ja wczoraj przytaszczyłem do domu ASROCK-a 775Dual-VSTA i bawie się nim pod Pentium D 805, a na Conroe to sobie płytka poczeka do października. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 Właśnie dostałem ASRocka ConroeXFire ;) ZNAK był na tyle uprzejmy że dał mi śliczny kubek gratis :) Chcecie wiedzieć coś więcej o mobo? http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=ef380147a865eaad - o bloczku na n/b zapomnijmy :/ Kuźwa! :[ ojejciu :lol: jakbys popatrzyl na inne mobo pod intela to bys wiedzial, ze tak w 99% plyta montuje sie chlodzenie nb :lol: a bloczki na te mocowania sa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...