Niemiec Opublikowano 27 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2006 pisza, ze pcb rev2. ja na swoim wd2 mam 1.02. dziwi mnie troche brak plyt na 955x a obecnosc na 945 :/ w sumie mi sie tam nie spieszy, trzeba szukac na XS jakiegos 955/965 XE i tez bedzie git a bedzie sporo taniej skoro FX57 mozna za ~300usd wyrwac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 ale jak zamowisz to nastepnego dnie do odebrania masz w jakiej kolwiek ;) to chyba nigdy nie kupowales w komputroniku :P ostatnio ponad tydzien na zasilacz tam czekalem :) no ale ogolnie wracajac do tematu to chyba w komputroniku jeszcze sa.... bo zamowilem, i jest w "trakcie kompletowania". a skoro jest w trakcie kompletowania to chyba sa... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 to chyba nigdy nie kupowales w komputroniku :P ostatnio ponad tydzien na zasilacz tam czekalem :) no ale ogolnie wracajac do tematu to chyba w komputroniku jeszcze sa.... bo zamowilem, i jest w "trakcie kompletowania". a skoro jest w trakcie kompletowania to chyba sa... :) mowie jak jest w teori :P mi z grala z gdanaska tez nie mogli do Gdyni dowiezc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 http://twojepc.pl/news_wiecej.php?id=12752 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 szkoda ze nie ma nic o p5wd2... ale p5ld2 staje sie ciekawa propozycja, jak tylko wyjdzie w nowej rev... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 doszła plytka po bolach w koncu ... w apollo musza specyficznie rozgarnięci ludzie pracować... po 18 bede podlaczal dopiero - po pracy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Ktora plyta jest najbardziej oplacalna na poczatek? Myslalem zeby sprzedac swoje graty i kupic sobie E6300 ale w takim przypadku najtansza plyta glowna, ASrocki maja jakies mozliwosci OC ? Slyszalem ze pod Intela dalej slabe sa... wiec co najlepszego z najtanszych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 imo gb ds3... 600zl tansze jakos nie przemawiaja do mnie i ich obecnie jeszcze nie ma zbytnio na rynku dostepnych na dzisiaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Mam problem z uruchomieniem płyty gigabyte DS3 płyta nie startuje, robi w kółko beep (krotkie). Wedle instrukcji jest to problem z zasilaniem. Po wyciągnięciu wtyczki 12V (4pin) przestaje bipać, ale dalej nie startuje. Sprawdzałem na dwuch zasilaczach, dwuch grafikach i DDRkach. Ma ktoś jakiś pomysł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 watpie zeby byl to problem z zasilaniem, sprawdz jeszcze raz w instruckji... a masz 24 pinowy zasilacz bez przejsciowki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 watpie zeby byl to problem z zasilaniem, sprawdz jeszcze raz w instruckji... a masz 24 pinowy zasilacz bez przejsciowki? Mam podłączałem chiefteca i modecoma oba 24 pin bez przejściówki. Sęk w tym, że nie bardzo już mam pomysł co sprawdzić. Czyżby walnięta płyta?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 wsadz inna grafike albo wyciagnij i wsadz obecna jeszcze raz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 wsadz inna grafike albo wyciagnij i wsadz obecna jeszcze razW pierwszym poście pisalem że to robiłem, póki co zamówiłem drugą płytę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Gigabyte 965P-DQ6 501MHz robi wrażenie :blink: więcej na: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=82975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 fajnie tylko po co to komu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 fajnie tylko po co to komu ...jak po co ?? a wiesz jaki problem ma E6300 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 DS4 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=108937 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 jak po co ?? a wiesz jaki problem ma E6300 ?? proszę o wyjasnienie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 proszę o wyjasnienie... E6300 ma mnoznik tylko 7x, wiec przy 500fsb mamy juz 3.5Ghz, wiec w miare uczciwy wyniczek na plytach gdzie ida 300-350mhz fsb za duzo sie nie pokreci takiego procka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 ale jak widac 450 FSB na gigabytach jest jak najbardziej osiagalne a i 500 nie jest jednostkowym wynikiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 a wsio dzieki vrm11 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 A co tam u PITera słychać? Jak tam boje z DS3? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konar Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No jakby DS3 miało takie osiągi jak DS4 to już będę się zastanawiał, jeden slot PCI mniej za 2 gniazda SATA w DS4 mi się nie podoba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Co jest z DFI? Śpią ? Kiedy wyjdzie jakiś "potwór OC" do conroe???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 maja infinity - i jak narazie okazuje sie lepsza niz bedzie lanparty na nv 590 .... przynajmniej narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 No infinity niby jest wporzo, no ale póki co Asusa nie przebije tego drogiego deluxe za 850zł... JEszcze na DR600 mieli coś wydać noi na ten NV. Jakies info jest może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_m Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Jeszcze będzie lanparty na rd600 więc zobaczymy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 na rd600 troche trzeba poczekac .......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo123 Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 Co się w końcu bardziej opłaca kupic Gidabyte DS4 czy tego Asus P5W Deluxe ....?? trzeba tez zwrócić uwage ze stówka robi różnice....(chyba ze się opłaca) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 (edytowane) na rd600 troche trzeba poczekac .......... miesiąc? ja wlasnie w ati pokladam nadzieje Edytowane 28 Lipca 2006 przez śibaT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...