s_noopy Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 chodzi o DFI na RD600, a nie na 975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 sory - moj blad Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chr1st Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) top 3 _dostepne obecnie_ plyty pod conroe majac w miare przyzwoity budzet, bez jakiegos tam szczypania sie i biorac pod uwage ze walczyc z modami itp tez mi sie nie chce? zawiera sie miedzy nimi moze P5W DH Deluxe? bo do niej sie przymierzam (wraz z E6600) :) Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez chr1st Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikoł Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ktoś się skusi ? ;] http://allegro.pl/item120478979__conroe_co...00_2_93ghz.html chyba koleś się pomylił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ktoś się skusi ? ;] http://allegro.pl/item120478979__conroe_co...00_2_93ghz.html chyba koleś się pomylił :) a zalicytuj sobie [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 a zalicytuj sobie [; :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Daj kup teraz a pozniej skarga do allegro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Daj kup teraz a pozniej skarga do allegro :D ludzie - przecież to aukcja na zaproszenia bez jaj ktoś się z gościem dogata - ten go zaprosi i po licytacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Daj kup teraz a pozniej skarga do allegro :D to daj kup teraz cfaniaczku. ludzie chyba nie umieja czytac albo nie rozumieja tego co czytaja :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) cfaniaczqi i w ogole i w ogole... na zartach sie nie znacie? wiem ze pogoda brzydka ale zeby az tak eh :P P.S Lepiej tam literki B w trayu pilnuj :P Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez Saimek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NFS Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam Aukcje jest prywatna dla pewnej osoby-wiem bo pytałem Sprzedaje pewnie za ,,normalna cene" ale lepiej dac za 49 zł bo mniejsza prowizja jest :-P ot tyle całej tajemnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam Juz prawie sie zdecydowalem na E6400 i mam dylemat co do plyty glownej, co wybrac czy ASUS P5W czy GB DQ6 bo sa w tej samej cenie (155F). Co byscie doradzili ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Witam Juz prawie sie zdecydowalem na E6400 i mam dylemat co do plyty glownej, co wybrac czy ASUS P5W czy GB DQ6 bo sa w tej samej cenie (155F). Co byscie doradzili ? :) Ausu zostal przejety przez Gigabyte ( od nowego roku beda wychodzily tylko plyty z logo Gigabyte) , wiec nie bedzie wspracie w postaci nowych biosow w przyszlosci a jedna i druga dobrze dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 cfaniaczqi i w ogole i w ogole... na zartach sie nie znacie? wiem ze pogoda brzydka ale zeby az tak eh :P P.S Lepiej tam literki B w trayu pilnuj :P pilnuje sie pilnuje i nawet teraz bedze troche lepsiejszy procek ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ausu zostal przejety przez Gigabyte ( od nowego roku beda wychodzily tylko plyty z logo Gigabyte) , wiec nie bedzie wspracie w postaci nowych biosow w przyszlosci a jedna i druga dobrze dziala. No tak, ale na Asusie z tego co wyczytalem nie osiaga sie zbyt duzych fsb tak jak na GB. W sumie pamieci bede mial OCZ 2x1GB ddr2 800MHz wiec nie wiem czy duze fsb do duzej wydajnosci bedzie mi potrzebne.Procek e6400 mam dylemat co do plyty bo chce wybrac dobrze czego nie bede pozniej zalowal,wybor chcialbym dokonac do poniedzialku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jak osiagnac wysokie fsb na p5b dlx? odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinslayer Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 jak osiagnac wysokie fsb na p5b dlx? odpowiedz MOdowac nie bede gdyz jak znam zycie cos spale :). Wole nie ryzykowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 ASRock 775Dual-VSTA Wiekszosc pewnie pokiwa glowa ale plytka to ciekawa propozycja. Wlasnie sie do takiej przymierzam + E6300 ;) Jak ktos ma DDR1 i stara karte na AGP to mozna to wykorzystac nie wydajac na przesiadke ok 2,5 tys w przypadku osob ktore tak jak ja przesiadaja sie z AXP na Core 2. Calosc obecnie wychodzi ponizej tysiaca a dobre pamieci DDR1 i taki R9800Pro to spokojnie wystarcza zeby i w nowsze produkcje pograc. W przyszlm tygodniu zdam relacje jak to sie sprawuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ale z OC gorzej niestety, aczkolwiek i tak osiągniesz szok wydajnościowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ma ktoś już testy i ceny ABITów AB9 i AB9 Pro ?? Patrząc na firmę jakoś nie wróżę nic dobrego, ale z drugiej strony nie będzie aktualizacji BIOSów do Asusów i Gigabitów. Już sam nie wiem. Szukam płyty z możliwością małego OC Conroe do ceny około 400 zł. Płyt nie ma jeszcze dużo, ale zaczynam szukać już wcześniej. Macie jakiś pomysł ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ma ktoś już testy i ceny ABITów AB9 i AB9 Pro ?? Patrząc na firmę jakoś nie wróżę nic dobrego, ale z drugiej strony nie będzie aktualizacji BIOSów do Asusów i Gigabitów. Już sam nie wiem. Szukam płyty z możliwością małego OC Conroe do ceny około 400 zł. Płyt nie ma jeszcze dużo, ale zaczynam szukać już wcześniej. Macie jakiś pomysł ?? dlaczego nie bedzie aktualizacji biosow do gigabyte ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Ma ktoś już testy i ceny ABITów AB9 i AB9 Pro ?? Patrząc na firmę jakoś nie wróżę nic dobrego, ale z drugiej strony nie będzie aktualizacji BIOSów do Asusów i Gigabitów. Już sam nie wiem. Szukam płyty z możliwością małego OC Conroe do ceny około 400 zł. Płyt nie ma jeszcze dużo, ale zaczynam szukać już wcześniej. Macie jakiś pomysł ?? http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2799&p=6 Abit mi się kojarzy właśnie z dobrym OC więc czemuż te wątpliwości?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2799&p=6 Abit mi się kojarzy właśnie z dobrym OC więc czemuż te wątpliwości?? a mi sie abit kojarzy z kaszana po serii aw... pogadaj z gengiem :D moge powiedziec, ze jestem lama, bo nie wiem jak zwiekszyc Vcore na bad axe :/ mobo mi sie skonczylo na FSB400. jak mi powie ktos jak ustawic na tej mobo bootstrapa na 1333 i zwiekszyc Vcore to bede mu wdzieczny. asus bedzie podlaczony dopiero w niedziele. Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) a mi sie abit kojarzy z kaszana po serii aw... pogadaj z gengiem :D moge powiedziec, ze jestem lama, bo nie wiem jak zwiekszyc Vcore na bad axe :/ mobo mi sie skonczylo na FSB400. jak mi powie ktos jak ustawic na tej mobo bootstrapa na 1333 i zwiekszyc Vcore to bede mu wdzieczny. asus bedzie podlaczony dopiero w niedziele, bo jutro jade na zabawke z ostatniej lini siga. Hmm... zdaje się, że obok banków pamięci jest zworka. Trzeba przestawić ją na ustawienie 1-2 o nazwie OC Debug. Zapewne domyślnie jest w pozycji 2-3. EDYCJA: http://www.xtremesystems.org/forums/showth...highlight=debug Źle się wyraziłem pisząc o zworce, ale blisko było :-|. Edytowane 11 Sierpnia 2006 przez FLITH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 11 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2006 (edytowane) jutro bede z ta mobo walczyl, ale nawet bez podlaczania p5w dw dlx mam 99% pewnosci, ze D975XBX bedzie moja mobo, bo te [ciach!]ly nie sa mi potrzebne. Edytowane 12 Sierpnia 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 dlaczego nie bedzie aktualizacji biosow do gigabyte ? Wydawało mi się, że jeśli Gigabite łączy się z Asusem to już nie będzie nowszych BIOSów do obydwu płyt głównych. Jednak się myliłem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Wydawało mi się, że jeśli Gigabite łączy się z Asusem to już nie będzie nowszych BIOSów do obydwu płyt głównych. Jednak się myliłem :P Biosow moze nie byc do plyt ASUS gdyz nowe plyty beda juz wychodzily tylko pod logiem Gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Biosow moze nie byc do plyt ASUS gdyz nowe plyty beda juz wychodzily tylko pod logiem Gigabyte Ta i kart Ati też już nie będzie bo ją Amd kupiło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Hmmm wyglada na to, ze 965P nie lubi sie z memkami firmy GoodRam i to nie tylko seria Pro. Mam ta kulawa MSI no i z preskiem memki lataly w dualu, wsadzilem E6400 i co :blink: Dziala tylko na jednej kosci. Jak wsadze dwie w dual to moge zapomniec o tym, ze komp ruszy :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2006 zaraz zaraz, przeciez 530fsb osiagniete na Tforce P965 bylo z ramkami D9, wiec w czym w takim razie problem z GR ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...