Gość lechu1777 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Co myślicie o DFI INFINITY CFX1150/G ?? Na RD600, słyszeliście coś o niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Co myślicie o DFI INFINITY CFX1150/G ?? Na RD600, słyszeliście coś o niej? a gdzie ja niby widziales ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostromo Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Jaką płytę do 920zł wybrać pod Conroe? P5WDH Deluxe? Tak, ale nie musisz za nia placic az 920zl P5WDH Ja ja dzis kupilem, jesli chcesz kupic c2d z wyzszej polki (4mb) to ta plyta powinna sie dobrze krecic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 920zł to nie, ale 890 tak :P Niemiec, no czytałem troche informacje techniczne gdzieś i może być spox, na DR600, Infinity... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jest troszkeinfo o niej w necie - narazie jakies suche fotki. ciekawe kiedy zawita w sklepach i kiedy cena spadnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Tak, ale nie musisz za nia placic az 920zl P5WDH Ja ja dzis kupilem, jesli chcesz kupic c2d z wyzszej polki (4mb) to ta plyta powinna sie dobrze krecic Dzięki... Zastanawiam się też na P5B Asusem. Miałbym już ICH8R a nie 7. Poza tym chipset chyba wydajniejszy a na bajerach takich jak pilot, karta wifi i kilogram makulatury to mi nie zależy maszyna ma być stabilna jak skała i szybka a nie mieć w sobie suszarkę i bóg wie co jeszcze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) Dzięki... Zastanawiam się też na P5B Asusem. Miałbym już ICH8R a nie 7. Poza tym chipset chyba wydajniejszy...Oj. niekoniecznie - zobacz tutaj. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Kosiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krogoth111 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 A więc decyzja padła... Zamawiam P5W DH. Teraz tylko poczekać aż cena E6600 spadnie troszkę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 jak dla mnie ds3 jest stabilne jak skala, zero problemow z nim.. no i sie kreci ladnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) jak dla mnie ds3 jest stabilne jak skala, zero problemow z nim.. no i sie kreci ladnie:) tez potwierdza, zero problemow, jak burza, OS super, nic dodac nic ujac :) @p0rNfLaKe ile FSB ? Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez ma1y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p0rNfLaKe Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 tez potwierdza, zero problemow, jak burza, OS super, nic dodac nic ujac :) @p0rNfLaKe ile FSB ? ciii nadal czekam na bios do pamieci :P bo nie probowalem wiecej, skoro problem z pamieciami.. ale jak dla mnie 420fsb w pelni stabilne przy mnozniku 8 jest w sam raz... nawet nei wiem czy jest sens bardziej to cos podkrecac.. co najwyzej for fun :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas2005 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a co sadzicie o tej płycie Asus P5B Intel P965 ?? w miare rozsadna cena 580zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) z fsb do 400 nie dojedziesz, chyba ze w wersji deluxe, ale to calkiem inna plyta ps przegladnij lekcje nr2 w moim podpisie... Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez wspac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a co sadzicie o tej płycie Asus P5B Intel P965 ?? w miare rozsadna cena 580złwpisz w wyszukiwarce. fsb 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 @p0rNfLaKe - a co z dzielnikanmi do pamieci? nie ma zadnych lepszych ? - zeby proca pogonic ?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) to ja troche odbiegne od tematu i podam juz oficjalnego newsa :) ( nie bedzie juz plyt Asus, te co teraz wyszly chyba sa ostaninimi z marka ASUS :) Dwaj potentaci produkujący podzespoły do komputerów klasy PC, Asustek i Gigabyte, podpisali porozumienie w sprawie utworzenia joint venture. Teraz będą razem produkować płyty główne oraz karty graficzne pod marką Gigabyte. Udziały w joint venture wynoszą 51% Gigabyte i 49% Asustek. Dzięki wsparciu zaplecza produkcyjnego Asusteka, Gigabyte będzie w stanie obniżyć koszty produkcji i konkurować cenowo z ECS czy MSI. Połączenie firm nastąpiło dziś, przy czym szczegóły mają zostać podane w czasie konferencji prasowej. Faktyczne rozpoczęcie pracy pod wspólną marką nastąpi 1 stycznia 2007 roku. I teraz nasuwa sie pytanie , czy nalezy kupowac plytki ASUS gdyz jak sie polacza to napewno ASUS nie bedzie juz uaktualnial swoich biosow ( poprawial w nich bledy , dodawal obsluge nowych prockow itp) Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez Mr.Matrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 O God!!!! Świat schodzi na psy.... byle nowe produkty nie były jakości Gigashit :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 hehe - asis jeszcze gorszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 O God!!!! Świat schodzi na psy.... byle nowe produkty nie były jakości Gigashit :/ Gigabyte ma wiekszosc wiec to ona przeela ASUSA wiec moze narzucic swoje :( Tak sie napalilem na nowa plyte Asusa P5B Deluxe (P965) ale chyba zrezygnuje na korzysc Gigabyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 to u mnie szala zwyciestwa przechyla sie w strone D975XBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2006 (edytowane) A mi wpadla w lapki MSI na 965, niestety wersja NEO-F, czyli bez regulacji vcore :mur: Podlaczenie i instalacja systemu bez problemowa, wsio narazie dziala ( memki GR 667 ). Jak na XS mi wykminia moda na vcore to sie zobaczy co dalej, ale pierwsze wiesci nie sa obiecujace, poniewaz z tego co widzialem na zachodzie mobo ma jakas blokade i koniec oc to 330MHz FSB. Edytowane 9 Sierpnia 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Panowie wiecie może gdzie w PL można dostać Bad Axe Intela w rewizji 304? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Panowie wiecie może gdzie w PL można dostać Bad Axe Intela w rewizji 304? obecnie chyba wszystkie D979XBX w kraju to rev304. ja zamawialem jakis miesiac temu u juz byla to 304. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 obecnie chyba wszystkie D979XBX w kraju to rev304. ja zamawialem jakis miesiac temu u juz byla to 304.Co za miła wiadomość :-). A gdzie zamawiałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 obecnie chyba wszystkie D979XBX w kraju to rev304. ja zamawialem jakis miesiac temu u juz byla to 304. Narazie w żadnym ze znanych sklepów unternetowych nie ma tej mobo a po za tym nie D979XBX tylko D975XBX!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Narazie w żadnym ze znanych sklepów unternetowych nie ma tej mobo a po za tym nie D979XBX tylko D975XBX!! literowka z ta 9 zamiast 5 :P a co do dostepnosci mobo to jest w KTR i w jeszcze jakims ja widzialem. trzeba poszukac, bo jest dostepna w hurtowniach wiec i w sklepach tez powinna byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 D975XBX BOX i OEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) ej - poleccie jakies niedrogie mobo (450zl ? ) do e6300 - nadajace sie do oc co powiecie na plyty zbudowane na n-force, albo starsze chipsety? Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez chase1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 W proline sa... 869 pln :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FLITH Opublikowano 10 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2006 (edytowane) D975XBX BOX i OEMPytałem w Morele.net i w ZNAKu. Handlowcy piszą, że nie posiadają płyt w rewizjach 304 wspierających C2D. Napisałem też do Komputronika, po czym dostałem odpowiedź: "Każda płyta Intela z mostkiem Intela 965 i 975 obsługuje Core 2 Duo. Przynajmniej tak twierdził na wczorajszym szkoleniu przedstawiciel Intela." Sprawa ciekawa. Zerknijcie tu: http://www.intel.com/products/motherboard/d975xbx/index.htm Trzeci akapit od dołu: "^ Only versions of the Intel® desktop board D975XBX with AA# D27094-304 or AA# D29532-303 or higher support these processors." Tłumaczenie: Jedynie wersje AA# D27094-304, AA# D29532-303 lub wyższe wspierają te procesory. Sęk w tym, że nie mogę się doszukać w tekście tego daszka "^", który wskazywałby na tę konkretną rodzinę procesorów. Jeśli tyczy się to C2D to oznacza, że nawet rewizja 303 je wspiera. Edytowane 10 Sierpnia 2006 przez FLITH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...