Gość lucas234 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Cytat z Pclaba: "Dlatego już niedługo zaprezentujemy test płyty Biostar TForce P965 Deluxe, także z chipsetem Intel 965. Wedle danych producenta, płyta kosztować będzie w Polsce 480 złotych." Jezeli ten biostar bedzie robil FSB rzedu 400-450 to bedzie to calkiem niezla propozycja za calkiem przyzwoite pieniadze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 DFI LANParty nForce 590 SLI Intel Edition dostepnsc wraz z sklepowa dostepnoscia Conroe lub pierwszy tydzien sierpnia :gitarzysta2: BTW: bardzo ciekawie zapowiada sie uklad zasilajacy na tej plycie - brak elektrolitow i dlawikow, wszystko oparte na cyfrowym ukladzie pomiaru i stabilizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasi Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Dziś na egiełdzie robią test na żywo E6400 - testują go na płycie Asrocka - to zobaczymy na co ją stać ;) Nic tylko czekać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Jezeli ten biostar bedzie robil FSB rzedu 400-450 to bedzie to calkiem niezla propozycja za calkiem przyzwoite pieniadze. acha, ja bym sie za bardzo nie napalał, 450 fsb to jest SPORO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) recenzja asrocka conroe-xfire na vr-zonie 2227419[/snapback] Cytat z Pclaba: "Dlatego już niedługo zaprezentujemy test płyty Biostar TForce P965 Deluxe, także z chipsetem Intel 965. Wedle danych producenta, płyta kosztować będzie w Polsce 480 złotych." Jezeli ten biostar bedzie robil FSB rzedu 400-450 to bedzie to calkiem niezla propozycja za calkiem przyzwoite pieniadze. Wedlug producenta w jakims Taiwanie: 480 PLN /3,2 (kurs USD) = 150$ (czyli tyle ile najtansze plyty pod 965) Wedlug naszego dystrybutora 150*4(kurs euro) + 22%vat = 730PLN + jeszcze cos bo rarytas na conroe...zal.pl To jest wersja pesemistyczna:E, zawsze jest nadzieja jakas:P Obserwuje plyty biostara od dluzszego czasu i zawsze mial ciut tansze od innych firm, a ich od niedawna nowe wersje Tforce do taki odpowiednik jak u ECS na te lepsze plyty pod katem OC i wyposazenia... Patrze teraz na ta plyte na stronie biostara to ma b.bogate wyposazenie dodatkowe + full kabelko i inne jakies [ciach!]ly...ciekawe czy wyjdzie plyta bez "deluxe" to bylo by jeszcze wieksze zainteresowanie w PL Edytowane 14 Lipca 2006 przez Lizardus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Temat jest świetny! Wnioskuję za przyklejeniem ;) pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Temat jest świetny! Wnioskuję za przyklejeniem ;) pozdrawiam, ja byłbym za tym, aby przyykleic, zamknąć, wyczyścić i dyskutować w poście o conroe, bo niepotrzebnie musiąłme dodac drugi temat o conroe do mojego paseczka z "hot" tematami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 Gigabyte'a zadziwia FSB: 500MHz bez zadnych modow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 I do tego to nie ten za ~900 zl tylko za ~600 zl :) Bardzo mnie to cieszy ... pierwszy typ do kupna (ale pewnie nie ostatni ;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacho Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 ile DS3 Ma USB/SATA ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) ile DS3 Ma USB/SATA ? Nie potrzeba wiele wysiłku, by poznać prawdę samemu - klik. Edytowane 14 Lipca 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Jeszcze latwiej poznac prawde zagladajac do pierwszego posta i kliknac w link do strony producenta :P Miedzy innymi po to zrobilem ten spis :P Edytowane 14 Lipca 2006 przez Jawor_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 czyli jest sznasa ze dobre plyty beda kolo 550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 500 :rolleyes: nieźle jak na gigabyte.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
victor89 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) już gdzieś był screen z posta na 600mhz :P Edytowane 15 Lipca 2006 przez victor89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Nie wierze zeby to 500 na GB bylo powtarzalne, pewnie wiekszosc innych userow zatrzyma sie na 400. Na tej plytce szaleje pewien Francuz, ktory od zawsze dziala na GB i od zawsze ma na nich wyniki sporo ponad przecietna. Wydaje mi sie ze dostaje wyselekcjonowane mobo od GB. Zreszta dziwne jest to ze zadna inna plytka na 965 nie wykazuje podobnych zdolnosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 już gdzieś był screen z posta na 600mhz :P ale po modach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lucas234 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Nie wierze zeby to 500 na GB bylo powtarzalne, pewnie wiekszosc innych userow zatrzyma sie na 400. Na tej plytce szaleje pewien Francuz, ktory od zawsze dziala na GB i od zawsze ma na nich wyniki sporo ponad przecietna. Wydaje mi sie ze dostaje wyselekcjonowane mobo od GB. Zreszta dziwne jest to ze zadna inna plytka na 965 nie wykazuje podobnych zdolnosci. @ent jest to juz druga plyta z kolei ktora robi tak wysokie fsb na pierwszej dzialal niejaki misteroadster a z drugiej wyniki podawal hicokie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Gigabyte'a zadziwia FSB: 500MHz bez zadnych modow. No pięknie. Coś mi się wydaje, że to będzie niezła konkurencja dla Asus'a ; Nie potrzeba wiele wysiłku, by poznać prawdę samemu - klik. Coś mi tam niegra w opisie piszą, że ma 4 PCI a ja tam widzę 3 ;) To samo z PCIe x16 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Patrz na zdjecie a nie opis ;) Bardzo mi sie podoba umieszczenie gniazd zasilajacych. Tylko te pci-express to na oko conajwyzej jeden bedzie sie nadawal do uzytku bo ten nad grafa odpada bo sie tyl karty bedzie grzal, drugi tuz pod grafika jakiekolwiek dwuslotowe chlodzonko i jest zasloniety, zostaje tylko ten najnizszy a i tam przy zalmanie na grafie bedzie blokowal ruch powietrza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Czy moglibyście powiedzieć mi co jest wart procek Intel Core Duo T2300E 667/2x1MB BOX?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Mam GB i naprawde jest cienka (Socket A), wg mnie jest to wyselekcjowana płytka dla jednego kolesia któremu dają takie, żeby niby pokazywał że GB robi dobre płytki pod OC. Asusa i DFI nie przebije marny Gigabyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 To ześ chłopie teraz pojechal. Twoja płytka jest stara juz bardzo, więc nie coeniaj pod jej względem nowej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Wydaje mi sie że teraz GB zmienił podejście :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Czy moglibyście powiedzieć mi co jest wart procek Intel Core Duo T2300E 667/2x1MB BOX?? Zobacz sobie w cennikach co jest wart :| a tak poza tym to po pierwsze to jest temat o core2due, apo drugiewyszukiwarka nie bije. Mam GB i naprawde jest cienka (Socket A), wg mnie jest to wyselekcjowana płytka dla jednego kolesia któremu dają takie, żeby niby pokazywał że GB robi dobre płytki pod OC. Asusa i DFI nie przebije marny Gigabyte... co to ma do rzeczy, kazdy model jest inny, nawet asus mial płyty do D, wiec nie mozna po tym oceniac całej marki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) @ent jest to juz druga plyta z kolei ktora robi tak wysokie fsb na pierwszej dzialal niejaki misteroadster a z drugiej wyniki podawal hicokie Moj blad :(, zalozylem za szybko ze to kolejny wynik mister'a :oops: i ze podciagnal z tych 480 na 500, a to hicookie (a wlasciwie jego znajomki z tego co czytam na XS'ach) :oops: Edytowane 15 Lipca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Z tego co looknalem na szybko bo nie chciało mi sie czytac. Nie wydaje mnie sie, zeby ta plyta robila te same takty na prockach z 4mb cachu. A moze wyszlo cos nowego ? Jakby ktos, cos, gdzies, to niech to tutaj napisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 a czy jeszcze ktos za odra robił jakies testy tego gigusia? (Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965) , czy tylko ten screen wyżej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ent Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) Nie wydaje mnie sie, zeby ta plyta robila te same takty na prockach z 4mb cachu. A moze wyszlo cos nowego ?Jak na razie to moze tak wygladac. Jakos na 6600 nikt nie polecial tak wysoko. a czy jeszcze ktos za odra robił jakies testy tego gigusia? (Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965) , czy tylko ten screen wyżej ?Jak na razie to tylko misteroadster - 483 MHz i kumple hicooki'ego - 500 MHz. Edytowane 15 Lipca 2006 przez ent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Jak na razie to tylko misteroadster - 483 MHz i kumple hicooki'ego - 500 MHz.czyli mało maleńko, trzeba czekac, pewnie nawet komputronik ich na stanie nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...