gmfriend Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nie chcę być nieuprzejmy ale było parę stron wcześniej.... traci się w multimediach głównie bo 965 nie potrafi wykorzystać większego cache'u przepraszam juz znalazlem...czyli wynika ze roznica jest in + 3-5% i to przy dosyc mocno podkręconym procku to chyba nawet zaczne rozwazac gigabyte na 945P bo to kolejne 200zl taniej BTW cięzko przebrnąć przez 40 stron składających się w 90% z podpisów a 10% własciwej tresci ale to nie temat na ten dział... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 BTW cięzko przebrnąć przez 40 stron składających się w 90% z podpisów a 10% własciwej tresci ale to nie temat na ten dział...to wylacz sobie sygnaturki w panelu. :) MSPANC Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Hehe to juz wogle mozesz zejsc do 775 Twins za 230-240 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ale ten gb na 945 nie wypadł tak źle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 nic poza 965 ew. 975 nie btalbym chyba ze cos na ati... ale to tez super nie jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Ja narazie biorę Asrakę Tłins procka E6400 potem ramu dokupię - na oku mam Geil 800 CL4 i kartę graf. - nie musi być super-hiper bo do pracy a na końcu wywalę mobo Asraki i coś normalnego włożę - liczę że Biostar się pojawi w pl a jak nie to GigaShita bo Asusowi nie chce płacić za bajery których używać nie będę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 fsb 600 zrobione http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=118694 szkoda, ze memy w singlu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Abity na 965 do kupienia http://enook.pl/product_info.php?nazwa=abi...ducts_id=173239 http://enook.pl/product_info.php?nazwa=abi...ducts_id=173238 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) Abity na 965 do kupienia http://enook.pl/product_info.php?nazwa=abi...ducts_id=173239 http://enook.pl/product_info.php?nazwa=abi...ducts_id=173238 ja slyszalem ze abity zeszly na psy - wiec czy warto ? wiekszosc sklepow ma w cenniku swoje oferty ale realizacja blizej nie okreslona - tak jest od kilku miesiecy Edytowane 5 Września 2006 przez Mr.Matrin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nie ma specyfikacji... napewno ich jeszcze nie maja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Abita AB9, albo AB9 Pro sobie sprawie chyba w przyszlym tygodniu. Obecnie zagoscila u mnie MSI PowerUP Edition, zamiast szmelcowatego DQ6. Zadowolony jestem juz na poczatku z MSI, poniewaz bez problemu wstaje i dziala jak ma dzialac, a nie tak jak DQ6 budzil sie jak mu sie podobalo i ogolnie plyta za taka cene w jakiej ja oferuja jest tragiczna ( mowa o GB DQ6 ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Abita AB9, albo AB9 Pro sobie sprawie chyba w przyszlym tygodniu. Obecnie zagoscila u mnie MSI PowerUP Edition, zamiast szmelcowatego DQ6. Zadowolony jestem juz na poczatku z MSI, poniewaz bez problemu wstaje i dziala jak ma dzialac, a nie tak jak DQ6 budzil sie jak mu sie podobalo i ogolnie plyta za taka cene w jakiej ja oferuja jest tragiczna ( mowa o GB DQ6 ).Devilek napisz coś więcej o tej MSI bo się do niej przymierzam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Przyłączam się do prośby - ta MSI to jedyna mobo na 975 w normalnej cenie. Jak okaże się słuszna to cóż... pewnie nie E6400 tylko E660... P.S. mam takie drobne dywagacje - 975 to już deko stary chipset - nowszy jest 965, może intel wypuści jakiegoś wybajerzonego następcę 975?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Spokojnie ;) Jak cos wiecej wydzialam to napisze na 100%. Pierwsze wrazenia bardzo pozytywne :D Odpalilem FWC i zobaczymy czy dalej beda pozytywne :lol: Za mobasy na 965P ja podziekowalem z raczji tego, ze lubie sie bawic w 3D a tam ten chipset jakos odstaje od 975X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 P.S. mam takie drobne dywagacje - 975 to już deko stary chipset - nowszy jest 965, może intel wypuści jakiegoś wybajerzonego następcę 975?? pewnie cos wyjdzie razem z kensfieldem. tylko co..... i995? i999? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Macie na zachete : sesja zdjeciowa MSI Platinum PowerUp Edition :wink: Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) nie ma to jak mostek asusa :lol: Edytowane 5 Września 2006 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Macie na zachete : sesja zdjeciowa MSI Platinum PowerUp Edition :wink: Pozdro. A jak mobo daje rade z fsb >400 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Che Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ile za to dales i skad najtaniej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 ile za to dales i skad najtaniej?Nic, poszukaj na skapiec.pl A jak mobo daje rade z fsb >400 ??To sie zobaczy, na XS malo osob przekroczylo 400MHz :huh: Ale mam nadzieje ze poleci chociaz z 420MHz do 3D ;) Wiem, ze proc potrafi spokojnie poleciec na 3.9GHz do 3D. Bios mam stock, ale problemow nie robi narazie. No i dziwna sprawa jest z vmch, opcja ta kryje sie pod nazwa vpci-e :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Nic, poszukaj na skapiec.pl To sie zobaczy, na XS malo osob przekroczylo 400MHz :huh: Ale mam nadzieje ze poleci chociaz z 420MHz do 3D ;) Wiem, ze proc potrafi spokojnie poleciec na 3.9GHz do 3D. Bios mam stock, ale problemow nie robi narazie. No i dziwna sprawa jest z vmch, opcja ta kryje sie pod nazwa vpci-e :blink: może być problem skombinuj abita :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 może być problem skombinuj abita :D Abity są dostępne tylko na 965 a jemu Devilek mówi NIE :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 (edytowane) AB9,albo AB9 Pro to moge sprawdzic tylko relaksacyjnie. Crotale dawal wynik z tej mobo przy vmch 1.6 : cos okolo 400MHz FSB na X6800 z obnizonym multi. Aha no i SLI 16/4+3020MHz = 427XX w 01, natomiast SLI 8x8 = 438XX w 01, przy CPU@2980MHz. Roznica dla mnie duza. Edytowane 5 Września 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 No i dziwna sprawa jest z vmch, opcja ta kryje sie pod nazwa vpci-e :blink:zapodaj >420MHz to bedziesz wiedzial skad ta nazwa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 @DEVILEK Mam do ciebie prośbę - opiszesz jakie są opcje w biosie - na ile vCore można ustawić, max napięcie dla ram, max napięcie na mostek, co ile FSB, czy jest coś co się niepodoba... co się podoba? Może nawet nie teraz - ale za parę dni jak obczaisz tą płytkę to taką mini reckę nastawioną na oc ;) np. czy radiatorki po oc są ciepłe/gorące i parę innych ;) pozdro i czekam z niecieprliwością na wrażenia praktyczne ;) i mini reckę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 Abity są dostępne tylko na 965 a jemu Devilek mówi NIE :D no fajnie że mówię o 965 skoro macie dojście do zabawek to organizujcie nowości miałem na myśli AW9D-MAX bo to "na oko" bardzo ciekawie zapowiadające się mobo do OC na 975 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 może abit wróci do łask ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 mala sprawa - jakie polecacie pamieci 2x1gb 667 albo 800 do DS3 ?? komp nie bedzie nigdy krecony - poprostu ma dzialac, wiec cena... - rozsadnie prosze :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matiz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 mala sprawa - jakie polecacie pamieci 2x1gb 667 albo 800 do DS3 ?? komp nie bedzie nigdy krecony - poprostu ma dzialac, wiec cena... - rozsadnie prosze :] Najtansze goodramy CL5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase1 Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2006 a cos "lepszego" ? - z cl 4 - moze byc nieco drozsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...