spinnaker Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 pewnie jak z mobo pod CF, modyfikowane stery dawały możliwość odpalenia SLI a działało to różnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) pewnie jak z mobo pod CF, modyfikowane stery dawały możliwość odpalenia SLI a działało to różnieDzialalo roznie :lol: A Yotom, Sulaco, Ryba, Niemiec, ja to niby jakim sposobem robilismy wyniki na 975X i SLI ? Dziala normalnie i tyle. No masz Ty :wink: Edytowane 4 Grudnia 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 (edytowane) Dzialalo roznie :lol: A Yotom, Sulaco, Ryba, ja to niby jakim sposobem robilismy wyniki na 975X i SLI ? Dziala normalnie i tyle. a o mnie czemu nie wspomniales?? :P EDIT. teraz lepiej :P Edytowane 4 Grudnia 2006 przez Niemiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 a o mnie czemu nie wspomniales?? :P EDIT. teraz lepiej :P "...zdradziliscie, wymusiliscie, naduzyliscie....ale jestescie na liscie" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2006 "...zdradziliscie, wymusiliscie, naduzyliscie....ale jestescie na liscie" :D zapomniales dopisac, ze jest mi z tym dobrze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 no i DFI LP RDX rzeczywiście będzie bez brzęczyka nieco później ukaże sie DFI LP 680i SLI pare fotek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forrestal Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 no i DFI LP RDX rzeczywiście będzie bez brzęczyka nieco później ukaże sie DFI LP 680i SLI pare fotek Duzo PCI :D Wkoncu ktos poszedl po rozum do glowy i wywalil te PCIE 1x itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Duzo PCI :D Wkoncu ktos poszedl po rozum do glowy i wywalil te PCIE 1x itp łeee imho już wogóle powinni odejść od PCi na rzecz PCIe x2 i x4 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 łeee imho już wogóle powinni odejść od PCi na rzecz PCIe x2 i x4 :-) nacpales sie czegos czy co?? pokaz mi tuner na pci-x, dzwiekowke czy cos innego poza kilkoma zwyuklymi lanami kosztujacymi chora kase? minimum to sa 2 PCI, ktore mozna wykorzystac nawet jak ma sie SLI/CF do dziwekowki i tunera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xtreme Addict Opublikowano 6 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2006 Póki co mobo świetne z wyglądu -> wada w przypadku nforce 680i to oczywiście bzyczek, który będzie pewnie jeszcze głośniejszy, gdyż chipsety nvidii się grzeją. W tym przypadku mogło DFI pójść po heatpipy :) Dużo PCI to na duży + (osobiście nie używam z więcej niż 1 - 2 pci, ale te PCI-X, x2, x4 sa bez sensu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sulaco Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 no ciekawe jaki dadza most (bo to juz nie bedzie mostek) dla SLI :) i ciekawe czy w ogole bedzie to dzialac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 no ciekawe jaki dadza most (bo to juz nie bedzie mostek) dla SLI :) i ciekawe czy w ogole bedzie to dzialac :)Znajac dotychczasowe poczynania DFI + 478 i 775, smiem twierdzic, ze nie bedzie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 nacpales sie czegos czy co?? pokaz mi tuner na pci-x, dzwiekowke czy cos innego poza kilkoma zwyuklymi lanami kosztujacymi chora kase? minimum to sa 2 PCI, ktore mozna wykorzystac nawet jak ma sie SLI/CF do dziwekowki i tunera. no właśnie o tym mówie, że nie rozumiem podejścia konstruktorów takich dodatków - skoro PCIe jest na ryneczku już od dobrych 3 lat to czemu dalej upierają się przy tym PCI. A to, ze ceny takich zabawek na PCIe spadną dopiero po nasyceniu rynku to raczej norma i nie widze w tym nic dziwnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Nie bijcie za to pytanie (mam mało czasu): jaka jest najtańsza płyta pod c2d z miare dobrymi możliwościami oc (taki tańszy odpowiedznik DS3) ? jest w ogole coś takiego ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Nie bijcie za to pytanie (mam mało czasu): jaka jest najtańsza płyta pod c2d z miare dobrymi możliwościami oc (taki tańszy odpowiedznik DS3) ? jest w ogole coś takiego ?DS3, tanszej nie ma. Commando :lol: Czyli Asus na i965P edit nr 2 : Nowy GB 965P DS3P - wyglada na przebudowane lekko PCB DS4/DQ6 ;) Chipset w wesji C2 Edytowane 7 Grudnia 2006 przez DEVILEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Radiatorki DFI hurtem wykupione od Asusa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Nowosci ciag dalszy :D ABIT AB9 QuadGT i965P - Digital PWM, 2 x PCI-E x 16 ( smigaja po x 8, a nie jak inne 16 x 4 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Nowe DS3 może być ciekawe. Ma 6 cewek, a nie jak stare DS3 -3. W ogóle lepsza sekcja zasilania widać. Ciekawe kiedy będą w Polsce to swoją starą DS3 przypalę i na wymianę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITer Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Nowe DS3 może być ciekawe. Ma 6 cewek, a nie jak stare DS3 -3. W ogóle lepsza sekcja zasilania widać. Ciekawe kiedy będą w Polsce to swoją starą DS3 przypalę i na wymianę. Gigabyte ma dobry serwis, potrfi prawie wszystko naprawic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Gigabyte ma dobry serwis, potrfi prawie wszystko naprawic :)Ojj, nie wiedziałem. Może byc ciężko :) BTW Flashował ktoś Bios beta F8I do DS3?? Bo mi D9GMH Goodramy PRO idą max 810 4-4-4-12 na 2,3V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulgor Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 Ktoś znalazł więcej zdjęć tego GB 965P DS3P? Ja w googlach nic nie znalazłem (może dlatego, że mam problemy z otwieraniem ztron japońskich) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Na którym chipsecie płyta będzie lepsza pod e6300? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukmek Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 Na którym chipsecie płyta będzie lepsza pod e6300? To zależy jakie oc Cie interesuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 To zależy jakie oc Cie interesujeZależy mi głównie na dobrej współpracy z RAM, ze SLI to raczej nie będę korzystał. A jeśli chodzi o OC to będę próbował wycisnąć max po skompletowaniu WC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 10 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2006 wszędzie się pisze o 680i i rd600 a ma ktoś może jakieś info na temat jakiegoś nowego chipsetu od intela? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 Witam Panowie podpowiedzcie w końcu czy intel core2 jest tak cienki że się wiesza grzeje i same problemy z płytą główną są itp. Pytanie zadałem bo dzisiaj poszedłem do sklepu i chciałem kupić intela 6300 płytę gigabayte 945p SD3 i pamięci ddr 2 ultra giell 2*1gb 800mhz a oni gadają że mam tylko zmienić podstawkę na płyci na am2 i pamięci ddr 2 i procka na amd2 3800 bo jest leprzy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnaker Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 hehe to ci ściemniają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak57 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) tylko po co gadają że jak oni składają zestawy z intelem to są takie problemy ???? poradcie boja sam niewiem wyszłem ze sklepu i powiedziałem że jutro wróce Edytowane 11 Grudnia 2006 przez robak57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samael88 Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 (edytowane) tylko po co gadają że jak oni składają zestawy z intelem to są takie problemy ???? Bo pewnie maja dużo am2 na stanie i muszą sprzedać. Lubie AMD ale lepsze napewno teraz nie jest od c2d Edytowane 12 Grudnia 2006 przez samael88 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 11 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2006 tylko po co gadają że jak oni składają zestawy z intelem to są takie problemy ???? poradcie boja sam niewiem wyszłem ze sklepu i powiedziałem że jutro wróce hehe, informatycy ze sklepow komputerowych, grunt to profesjonalizm.... nie sluchaj sie ich... przy okazji wez jakas lepsza plyte... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...