komaros Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 co polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Motherboard monitor 5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 speedfan http://www.almico.com/speedfan.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sammy Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 oczywiscie ze speedfan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Vcool,a przy okazji "schlodzi" programowo proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ja na poczatku mialem Pc Alert. Zainstalowalem Speed Fan i okazalo sie ze sa duze róznice w odczytach. Porównalem z biosem i Speed Fan okazal sie lepszy. Paza tym czyta jeszcze temp. twardych dysków. Przy okazji zobacz tu http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=18889 i warto uzyc opcji szukaj :idea: Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weronica Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 tylko nie zapominaj ze Vcool jest softcooler'em i obciąża proca 100% :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 tylko nie zapominaj ze Vcool jest softcooler'em i obciąża proca 100% :o chyba pentium 100 :) mialem ten program zainstalowany na duron 800 i nie obciazal mi procka, poza tym mozna wylaczyc chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 tylko nie zapominaj ze Vcool jest softcooler'em i obciąża proca 100% :o chyba pentium 100 :) mialem ten program zainstalowany na duron 800 i nie obciazal mi procka, poza tym mozna wylaczyc chlodzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 a ja postawie na MotherBoard Monitor 5 :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...