irnlng Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 padłem jak zobaczylem. zżera 100%. nie wiem, czy tak ma byc, czy cos mam zle ustawione? :evil: :evil: tak ma byc? wcześniej nie wiedzialem, ale zalozylem XP i widac jak na dloni... :? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Nie możliwe! Masz jakąś zepsutą wersje, muszis zreinstalować, weź scągnij inną wersje bo to jest nie możliwe... Tylko w chwili uruchamiania ma być prawo 100 % Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 zmien wersje dc , ja polecam ODC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 12 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2003 zmien wersje dc , ja polecam ODCa co jest lepszego w oDC? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...