Rider__WAWA Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Witam... Mam XP 2400 (chodzi max ponad 2,5 GHz) i zastanawiam się nad zmianą na XP 2600. Wyższe fsb... ale : - Czy ktoś może powiedzieć mi czy XP2600 (jaki) ma odblokowany mnożnik? - Może ktoś kręcił XP2600 :twisted: bo nie wiem które dobrze chodzą.. ?? - I jakiej ilość MHZ mogę się spodziewać na dobrym WC, peltku i Epoxie 8RDA+ :twisted: ?? Te błache pytania zadaję dlatego bo nie uśmiecha mi się nędzny przyrost MHZ (chyba że będzie inaczej) przy zmiane z xp2400 na xp2600 za ponad 400 zł dopłaty i wkład pracy w rozbieranie i składanie kompa Czy ktoś wie coś w tym temacie ?? Proszę o pomoc i porady !!! Z góry dziękuje.... Pozdrowionka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 A po co masz zmieniac ? Dla kilku punktów w 3D Marku czy po to żeby się pochwalić przed kolegami ?? ;) A tak BTW popraw sobie podpis, nie rób odstępów między color a "=". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...