shakur_45 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 pilnie potrzebuje programu do odzyskiwania danych :( zniknal mi plik, wazyl 500mb i jest mi bardzo potrzebny !! Ktos wie czego uzyc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ok jak na razie znalazlem easy recovery mam nadzieje, ze pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ehh mowi mi, ze nie moge zapisac na tym samym dysku , z ktorego chce odzyskac, a tak sie sklada, ze aktualnie mam tylko 1 partycje :( ehh nie ma innego wyjscia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 niekoniecznie ten plik jest w calosci jeszcze :/ W jego miejsce moglby zostac nadpisane juz nowe pliki (jakies temp'y z win'a czy cus), wiec nie wiadomo czy w ogole jest sens.. A jak masz jedna partycje to napewno tego nie odzyskasz, no chyba ze plik byl pod sam koniec dysku, a masz na tyle miejsca zeby zmiescil blizej poczatku dysku.. ale sprawdzenie gdzie on jest to nie taka prosta sprawa, wiec lepiej znajdz jakiegos kolege co Ci pozyczy na chwile dysk. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 byl jeszcze kiedys programik o nazwie Tiramisu, moze tego poszukaj :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 a ja polecam get data back - sprawdzony i b.dobry, moge wyslac wraz z serialem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 takiego dużego pliku prawie na pewno nie odzyskasz :( Mi było cięzko odzyskać 100 kilobajtowe pliki doc a co dopiero... Poza tym wystarczy że w miejscu gdzie był ten plik zostanie zapisane coś nowego (a na pewno było :) ) i już możesz sobie pomarzyć :( Sad but true :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...