mbank Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam. Mam taki problem. Mam taki mini dżojstik w laptopie do przesuwania okna w górę/dół, lewo/prawo. I ładnie chodzi w oknach z windowsa (przewija się zawartość). Jednak w FireFoxie czy innych aplikacjach po naciśnięciu scroola w dół pojawia się dziwny kursor lub dzwięk i nic nie można zrobić (okno się nie przesuwa). Jak to naprawić? Powtarzam, że w oknach z Windowsa jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Zainstalować komplet sterowników od scrola. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VoyTECH Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 ew. zmienić firefoxa na operę. :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 ew. zmienić firefoxa na operę. :blink: No way! U mnie działa normalnie, więc to nie wina przeglądarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenfollet Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Acerze AS 5024 miałem to samo w Firexoie. Zainstaluj nowe sterowniki. Jeśli również masz Acera to nie ze strony Acera bo są stare a (w moim przypadku) ze strony synaptic;) Albo lepiej sprawdź jakiego masz touchpada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbank Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Acerze AS 5024 miałem to samo w Firexoie. Zainstaluj nowe sterowniki. Jeśli również masz Acera to nie ze strony Acera bo są stare a (w moim przypadku) ze strony synaptic;) Albo lepiej sprawdź jakiego masz touchpada... Mam Aspire 3024, czyli ten sam touchpad. Sciągne sterowniki. To nie tylko pojawia się w FF, w innych aplikacjach też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...