Neonix Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Nie moge skonfigurować routera przez strone www. Problem jest taki ze po wpisaniu adresu w przeglądarce 192.168.1.1. wyswietla sie strona logowania. W instrukcji jest napisane ze stadartowe haslo i login to admin admin. Ja jak to wpisuje mam Error: Bad username/password. Pomożcie nie wiem co zrobic. Moze ktos was mial podobny problem. Z góry dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Możliwe, że ktoś już używał przed tobą router (testował w sklepie itd. / nie wnikam) i zmienił hasło, albo adres IP routera. Zrób twardy reset guzikiem. Powinno pomóc. Edytowane 10 Lipca 2006 przez PartyBOY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) wpisz login: admin haslo: nic nie wpisuj Edytowane 10 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Ja w swoim Asmaxie tylko w wersji 804u mam dla standardowych ustawień hasło epicrouter, może tego spróbuj. Edytowane 10 Lipca 2006 przez -Leo- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 nadal reset nie pomogl nie podania hasla tak samo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) W instrukcji do routera nie ma żadnych informacji o domyślnych loginach i hasłach? Nie chce mi się wierzyć, że producent sprzedaje urządzenie, w którym jak się namiesza to nie można wrócić do standardowych ustawień. :mur: Edytowane 10 Lipca 2006 przez MBX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 nadal reset nie pomogl nie podania hasla tak samo.W jaki sposób resetowałeś ? wduś guzik resetu i trzymaj wduszony przez 15 s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Nie wpisuj ani loginu ani hasła i nie dziękuj że działa B-) Pozdrawiam. Edytowane 10 Lipca 2006 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...