Mefisto Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Potrzebuje przerobić plik w formacie ram do mp3 i nie wiem jak to zrobić... Słyszałem o programie Wisecroft ripper ale wszedzie są wersje tralowe przerabiające tylko połowe otworu... Więc [gluteus maximus]... Czy ktoś wie jak to zrobić bo mam super utworki i chce ja nagrać... HELP! PLIS! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 29 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2003 a nie znajdziesz zadnego seriala albo cracka do tego programu zenby nie byl taki okrojony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 8 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2003 No własnie problem w tym żę nigdzie nie ma.... A koniecznie go potrzebuje.... Kurcze nie wiem co zrobić, niby to takie proste, jest tyle encoderów i ripperów a żaden tego jie robi.... [gluteus maximus]... Mam takie wypas kawałki w tych ramach..... Eh! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...