AceSkubi Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Siemka. Złapałem robote jako pomocnikk geodety. Tylko problem jest taki ze koles mnie zatrudni na stałe jak bede cos umial w autoCADzie robic ... a ja jestem w tym zielony bo nigdy go nawet nie instalowałem :/ CHodzi o kreslenie map. Niby on mnie ma tego nauczyc ale chcialbym cos poczytac i miec chociaz male pojecie o tym co robie Pomogł by mi ktos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Kreślenia na odległość nikt Cię nie nauczy. Książka, jakiś poradnik z netu + znajomy student budownictwa i dasz sobie radę. Jak potrzebowałem nanieść np. plan sytuacyjny na mapę, to skanowałem ją (duże formaty będziesz musiał skanować na profesjonalnej maszynie), obrabiałem w Gimpie (gumowanie itp.), wstawiałem co Autocada i nanosiłem wszystko co potrzebowałem. Bardzo prawdopodobne jest, że geodeta u którego pracujesz korzysta z jakiejś nakładki geodezyjnej na Autocada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 14 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2006 (edytowane) Zdobądź AutoCada, a tu masz linka do kursu kliku,kliku Choć możliwe ,że będzie ci potrzebne coś z zestawu "infrastruktura" klik Poczytaj ,pointeresuj sięznowu klik powodzenia :) Edytowane 14 Lipca 2006 przez WormBoy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...