Paw_kaz Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam wszystkich ! Zwracam sie do Was z prosba, abyscie napisali mi w jaki sposob oraz czym wyczyscic nagrywarke-chodzi mi o to miejsce gdzie sie kladzie plytke-Jest ono zakurzone i ma plamy po jedzeniu . Za wszystkie rady z gory dziekuje :) Pozdrawiam ! Paw_kaz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 Ponieważ to jest zwykły plastik, to można praktycznie wszystkim, co go nie zeżre :] Płyn do mycia naczyń, potem wilgotna szmatka, na koniec szmatka na sucho. Warunki: nie nachlapać do środka napędu, szmatka nie może zostawiać nitek itp pozostałości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Patrząc na temat myślałem, ze szukasz jakiejś płytki do czyszczenia, a tu takie kuku :). Może CIF pomoże... Edytowane 10 Lipca 2006 przez mayo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 To jak ty jesz że nachlapałeś na plastik :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 To jak ty jesz że nachlapałeś na plastik :-DPrzecież każdy szanujący się uzyszkodnik komputera stawia na tej automatycznej podstawce kubek z kawą. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 a co z plamami po jedzeniu? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...