B3T0N Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 tu dostalem takiego faka i nastraszylem przez przypadek kilku ludzi :x :x :x :x :oops: :oops: http://66.111.43.11/reports/2003/WORLD/019...94/5882759.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 O qurcze szkoda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 http://66.111.43.11/ - The FAKE CNN.COM News Generator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 http://66.111.43.11/ - The FAKE CNN.COM News GeneratorCIACH ludzie to maja pomysly :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 http://66.111.43.11/ - The FAKE CNN.COM News Generatoro Boze a juz sie wystraszylem - na przyszlosc nie zakladajcie takich topicow- kurde zawalu serca bym dostal -no co wy to nie jest smieszne :DP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a coś mi dziwnie wyglądał ten link :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Kurde co za głupie jajca ktos sobie robi :?. Ludzie jak tu wchodzilem to malo zawalu nie dostalem :?, wiecie starosc nie radosc ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 sory ze wystraszylem was :oops: nie moja wina - tez sie przerazilem - doom3 6 miechow pozniej qmpel na GG mi to podal juz go zjechalem za to sory :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja takze prawie zawalu dostalem .... z 2 strony dziwilem sie, tylko 2 promile a rozjebal sie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 kto to John Carmack???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 już wiem kto to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 wynalazca carmelkow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Oż ty qrwa jego mać! Chcecie żebym zszedł na zawał czy co?!?! Ja <span style="color:red;">[ciach!]</span>le.... opufffff.... Żeby mi to było ostatni raz! :D :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja takze prawie zawalu dostalem .... z 2 strony dziwilem sie, tylko 2 promile a rozjebal sie.... amerykanie ponoc mala slabe glowy - no moze ty berkut to wyjatek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 cos w tym stylu jest takze tutaj http://wasarrested.com/url_builder.asp :D mozna kumplowi zrobic brzydki kawal :D he he "serial masturbator" buhahahah :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 juz myslalem, ze sie wkurze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 He he ja tam zawsze wiedzialem ze CNN <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly podaje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 MI tez pikawka o malo co nie wyskoczyla :-). IMO glupie zarty ;-/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ej wywalcie ten temat bo ludzie dalej sie boja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ej wywalcie ten temat bo ludzie dalej sie boja Eheheehe... ale to zabrzmiało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 no tak - maja spuzniony reflex patrza a tu na glownej stronie tłika w ramce na forum ze karmac zginal - no kopara opada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ufff...kamień spadł mi z serca jak dowiedziałem sie że to "tylko" żart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie dziala link !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie dziala link !!! a moze nawet i dobrze....... nastraszylem przez przypadek ludzi ze Karmack nie zyje i ze zginal w wypadku samochodowym (2 promile) - link ten okazal sie glupim zartem jakis ludzi ....(to byl link pseudo CNN) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...