Arczi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Siema wszystkim. Mam kompa takiego jak w podpisie. Zastanawiam sie nad kupnem drugiej 6600GT (czy zeby chodzila w SLi to tez musi byc tez od gainwarda, czy moze byc jakiegos innego producenta np. Galaxy) i czy dokupienie drugiej dużo dałoby mi w grach? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Kolego na tym Asrocku SLI :blink: :mur:, to jest niemożliwe. Lepiej byś zrobił sprzedając tego GF6600GT i dokladając kase tą którą miałeś przeznaczyć na nowego GF6600GT wtedy bierz X1800GTO, Gf7600GT lub jak tanio znajdziesz GF7800GT, jeden user sprzedaje go za 700zł klik. SLI dwóch GF6600GT nie jest jakoś specjalnie wydajne... Edytowane 11 Lipca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 A czy daloby sie jakos zmodowac lub przerobic moje mobo zeby mozna bylo miec SLi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:::PaStA:::. Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Ile masz gniazd PCIe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Nie da się zmodować, żeby ten Asrock miał SLI. Ma jedno gniazdo PciExpress. Edytowane 11 Lipca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Przecież Ci mówi, że najlepiej gdybyś kupił nową - lepszą kartę graficzną. Najlepiej na tym wyjdziesz, a dołożysz tyle samo. Mam tylko takie pytanie, co masz na myśli mówiąc zmodować ?? Dolutować jeszcze jedno gniazdo PCIe ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 SLI w twoim przypadku to beznadziejny pomysł ... Lepiej sprzedaj tą grafe i kup jedno 7800GT ... Nie bedziesz miał problemu z wspieraniem SLI etc i wydajniejsze też bedzie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Moze i racja, ale jak rozkrecalem kompa do mialem w pierwsze gniazdo pci-e wlozoną grafę, a drugie miało kolor żółty i było wolne( pisalo ze dodatkowy slot pci-e i bylo nad grafą). A tak poza tym to naprawde bardziej oplaca sie kupic 7800GT zamiast 2x6600GT. Aha jeszcze jedno, skoro tak, to ile mam wołać za moją grafę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Moze i racja, ale jak rozkrecalem kompa do mialem w pierwsze gniazdo pci-e wlozoną grafę, a drugie miało kolor żółty i było wolne( pisalo ze dodatkowy slot pci-e i bylo nad grafą). A tak poza tym to naprawde bardziej oplaca sie kupic 7800GT zamiast 2x6600GT. Aha jeszcze jedno, skoro tak, to ile mam wołać za moją grafę? A może przypadkiem "Future CPU Port", bo tu na fotce sie tak wydaje. Edytowane 11 Lipca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Eee to nie jest dodadkowy slot Pcie, nawet odrazu widac ze rozne wejscia sa wiec te drugak arte to chyba za pomoca mlotka bys wsadzil ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Moze i racja, ale jak rozkrecalem kompa do mialem w pierwsze gniazdo pci-e wlozoną grafę, a drugie miało kolor żółty i było wolne( pisalo ze dodatkowy slot pci-e i bylo nad grafą). A tak poza tym to naprawde bardziej oplaca sie kupic 7800GT zamiast 2x6600GT. Aha jeszcze jedno, skoro tak, to ile mam wołać za moją grafę? Ale to NIE JEST PCIE! Przyjrzyj się dokładnie manualowi do Twojej płyty, kurde poczytaj troche. Na pudełku mobacza pisze SLI ready? Chyba jednak nie. :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Okej faktycznie macie 100% racji. Mój błąd, wielkie sorki za kłopot. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...