killua Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Hej Czasem jak wlaczam jakis filmik na stronie np tu http://www.zyped.com/media.php?file=Fat_Wo...eals_Turkey.wmv to strona sie otwiera i wyskakuje tylko okienko powiadomienia : Cant create DirectShow Player i nie oddtwarza filmiku. Co mam zainstalowac by to zmienic. Mam opere 8.54 (chyba).xp sp1 ,poinstalowane wszystkie mozliwe codecki . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 A DirectX 9.0c? Ewentualnie Windows Media Player 9/10. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 i dx 9.0c i MP 10 jest, wydaje mi sie ze to cos z macromedia flashem, bo nawet w operze niemoge otworzyc .swf, tylko nie bardzo wiem co by to moglo byc , wczesniej jak mialem opere 7 to problemow nie bylo a teraz nie bardzo chce odtwarzac animacje flashowe. tzn tylko niektore, np takie otwierane z dysku a nie ze strony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Robiles czyste instalacje Opery? Jak ma sie sprawa na IE lub FireFox'ie? Edytowane 12 Lipca 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killua Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 hmm czysta instalka, pod IE dziala wszystko. Firefoxa mi sie nie chce testowac, bo i tak bym go nie uzywal. :) wole opre :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...