k a m e r e k Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Listwa zasilajaca - filtr antyprzepięciowy - mobilny ;) - co brac, na co zwrócic uwage przy zakupie (moze jakis polecany producent) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zwróc uwage na ilość gniazdek w listwie - aby Ci nie zabrakło. Cała reszta to pic na wodę - jak pójdzie przepięcie to i tak Ci ta listwa nie uchroni komputera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MBX Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zastanawiam się po co ci listwa zasilająca do laptopa,a w szczególności mobilna :shock: ? Drukarkę czy głośniki nosisz ze sobą? W domu rozumiem drukarka, głośniki przyda się, ale w innych sytuacjach? :mur: Sorry za OT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 sa takie np (wersja US) http://www.shopping.com/xGS-belkin_2_outle...surge_protector Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Wydawało mi się, że laptop został stworzony po to, aby można było go używać bez konieczności podłączania do źródła zasilania... Po co komu taka przenośna "listwa"?! Takich rzeczy się nie produkuje, bo jest znikome zapotrzebowanie na nie. Pokaż mi jakąś europejską wersję, tego czegoś co podałeś w linku, to zmienię swoje zdanie... P.S Mój laptop jest zabezpieczony przed przepięciami, ma w zasilaczu bezpiecznik 5A bodajże. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k a m e r e k Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 pytam sie bo juz jakis czas temu zauwazylem ze takie cos dell oferuje,ot co.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Zeby troche zdenerwowac nieo :): http://www.morecomputers.co.uk/textra.asp?pn=F5C791EAC8 Kumpel ma, ale czy to cos daje to srednio watpie. Edytowane 12 Lipca 2006 przez samedi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Powiedziałem, że zmienię zdanie, to zmieniam :). Uważam, że takie urządzenia są bardzo potrzebne. Bo zawsze znajdzie się ktoś, kto myśli zawczasu i jest zapobiegliwy. Z tego co się rozejrzałem, to w Europie dostępny jest tylko ten Belkin, innych nie ma. P.S To mnie nie zdenerwowało, tylko ucieszyło. Bo okazało się, że jednak ktoś myśli o tych zatroskanych biedakach, co biegają z zasilaczami ;). Edytowane 12 Lipca 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 a takie cos? APC SurgeArrest Notebook Pro C8] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) wczoraj wieczorem gdy bylem w necie... wszystkie swiatla zamigotaly,nawet w akwarium wszystko sie zrestartowalo:) --Laptop chodzi z wyjeta bateria NON -STOP i nic sie nie stalo :wink: ,zadnego restarta , zadnych objawow... Moze cos siedzi w lapie co zabezpiecza przed takimi skokami? (podpiety jest pod zwykle gniazdko) Edytowane 12 Lipca 2006 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owlman Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 no nie zawsze jest pewnosc ze cos sie musi stac, a co do zabezpieczenia to watpie by cos takiego laptopy mialy.. ja natomiast od kilku dni szukam juz jakies listwy/filtra ktora zabezpieczy mi rowniez RJ45 i (prawie) nic nie moge znalezc - znalazlem jedna APC z 8 gniazdami (wolal bym jednak mniej) i listwa ORVALDI wraz z upsem, a ups mi nie potrzebny.. polecacie cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samedi Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 Ten belkin co zapodalem wyzej ma na 99% RJ-45 bo na pewno ma RJ-11. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...