SpiderMAN Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Ze zajelismy w konkursie na Mod-Case.com z sir Afeenem dwa pierwsze miejsca. WCis coming... HEHE http://www.mod-case.com/article.php?7 Pozdro 4 @ll Dziekuje wszystkim, ktorzy krytykujac moja pierwsza bude zmotywowali mnie do pracy nad druga. 8O :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 NO to co: WIELKIE GRATULACJE PANOWIE, świetna robota. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompej Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 No ładnie, ładnie, GRATULACJE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 No supper moje gratulacje 8) pozdrówka ALEX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saygon Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 przyłączam sie do gratulacji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEUS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gratuluje a co wygraliście oprócz uznania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZEUS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 aha juz przeczytałem jeszcze raz gratulację zobaczymy jak bedzie wyglądała twoja mod. z tymi blokami tak wogóle chciałbym się spotkac z tobą przydałby mi się trochę twojej wiedzi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 uscisk miszczowskeij dloni gratulki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gratuluje.. Nalezalo sie za kawal dobrej roboty. To kiedy montujesz WC? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zmontuj, zmontuj WC - przyjdę po(d)patrzę i sam założe chyba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gratuluje.. Nalezalo sie za kawal dobrej roboty. To kiedy montujesz WC? Pozdrawiam Zmontuj, zmontuj WC - przyjdę po(d)patrzę i sam założe chyba :) Spoko chłopaki spoko. Jeszcze bloczki nie przyszły. Ale na pewno zmontuję. Muszę kupić pompkę i chłodniczkę. Chyba zrobię sobie zbiornik wyrównawczy z plexi 4mm. Wybór na pompkę już padł - Aquarium Systems MJ1000 Chłodniczki nie mogę znaleźć takiej żebi mi wlazła we wnękę 5,25" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 widziałem w komputroniku taką małą na 1 wentyl 80mm ale cena coś ok 350zł :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 widziałem w komputroniku taką małą na 1 wentyl 80mm ale cena coś ok 350zł :(Cena jest zabojcza. Tak z 80zl moge dac za chlodniczke. Poszukam na szrotach ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Masz ode mnie uscisk prezesa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 [...]Chłodniczki nie mogę znaleźć takiej żebi mi wlazła we wnękę 5,25"chlodnica bare z 4maxa .....jedyny minus ze alu i stosunkowo droga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ggratuluję, gratuluje!!! Naprawdę dobra robota!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gratuluje wyniku SpiderMAN :D 8) :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraju Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 GROMKIE BRAWA I GRATULACJE DLA WAS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Gratulacje :D :D KRK 4 Life :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Budy juz widzialem wczesniej i uznanie swoje juz przedstawilem. Spider, kto ocenial w tym konkursie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Budy juz widzialem wczesniej i uznanie swoje juz przedstawilem. Spider, kto ocenial w tym konkursie ? Thorn i 3 innych kolesi, chyba z Miko i redakcji. Nie wiem kto jeszcze. A co? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Budy juz widzialem wczesniej i uznanie swoje juz przedstawilem. Spider, kto ocenial w tym konkursie ? Thorn i 3 innych kolesi, chyba z Miko i redakcji. Nie wiem kto jeszcze. A co? 8) Bo piernicza cos kolesie Champion i Scott o ukartowaniu wynikow - loliki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Budy juz widzialem wczesniej i uznanie swoje juz przedstawilem. Spider, kto ocenial w tym konkursie ? Thorn i 3 innych kolesi, chyba z Miko i redakcji. Nie wiem kto jeszcze. A co? 8) Bo piernicza cos kolesie Champion i Scott o ukartowaniu wynikow - loliki :)No wlasnie sie zdenerwowalem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4DOS Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 oby ten zmotywował Was do dalszej pracy... może jakiś większy projekt ?? Gratuluje ! !!! :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 oby ten zmotywował Was do dalszej pracy... może jakiś większy projekt ?? Gratuluje ! !!! :} No na razie z braku funduszy pozostaniemy chyba przy tych mniejszych. UWAGA!!! Ogloszenie! SZUKAM SPONSORA!!! ;) HEHE :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Ja też jeszcze raz gratuluje ! A nagrody wysłam w czwartek bo inaczej jestem w pracy i nie mam jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabull Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 I o to chodzi, i o to chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie wnikam w to czy kolega kolegę ocenił faktem jest, że budy są ładne. Jakbyś zrobił jakiegoś qpsztyla to by Cię kolega wyśmiał a nie nagradzał. Tak więc wywody championa są hmmmm..... Nie na miejscu. Zresztą to nie przetarg na samolot wielozadaniowy, wygrać mógł kto inny (oczywiście gdyby miał ładniejszą budę ;)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie wnikam w to czy kolega kolegę ocenił faktem jest, że budy są ładne. Jakbyś zrobił jakiegoś qpsztyla to by Cię kolega wyśmiał a nie nagradzał. Tak więc wywody championa są hmmmm..... Nie na miejscu. Zresztą to nie przetarg na samolot wielozadaniowy, wygrać mógł kto inny (oczywiście gdyby miał ładniejszą budę ;))Pocieszyles mnie :) THNX Motywuje sie wlasnie przy drinku do dalszej owocnej pracy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...