lookout Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 widziałem w komputroniku taką małą na 1 wentyl 80mm ale cena coś ok 350zł :(Cena jest zabojcza. Tak z 80zl moge dac za chlodniczke. Poszukam na szrotach ;)Kiedys sie zastanawialem nad chlodnica i wpadla mi do glowy taka jedna w miare mala. Kumpel w skuterze mial... pewnie droga to zabawka ale zgrabna... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 SpiderMAN, Affen przypucujcie sie co wygraliście 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Kawał dobrej roboty :) Ja bym chyba niemiał cierpliwości do tego.Ale jedno mnie zastanawia........Jak było naprawde ze zdjęciami budy wojto'a :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 gratulacje...wielu sukcesow w przyszlym modowaniu zycze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 SpiderMAN, Affen przypucujcie sie co wygraliście 8)Zestaw blokow na CPU, GPU, Chipset od Miko - JA, sir Afeen na CPU i GPU tez od Miko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 Szczere gratulacje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 28 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2003 no ładnie ładnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x00cl Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 Pytanko do SpiderMan'a - czy mi sie zdaje czy to jest obudowa Tracer TRO 505? Hm...mam taka sama i myslalem ze nic z niej nie mozna zrobic:) Gratulacje! Podaje link jakby cos nie dzialalo http://www.mod-case.com/articles/kon1/1.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Moim zdaniem nie powinno być na pierwsych miejscach dwoch obudów podobnie wyglądających tj. z takim samym fanbusem i takim samym podświetlneniem. No ale cóż mnie sie obie podobają. Thorn na jakiej podstawie ocenialiście po wyglądzie zewn ętrznym czy wewnątrz też? Kiedy następna edyscja konkursu? Można te bloki wymienić na coś innego bo takich bloków to ja bym nie chciał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 zobacz ten topic http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=246097#246097 a potem mów że bloki są złe bo bloki od MIKO są dobre i warto je wsadzić a są bardzo dobre jak masz je za free nowe bloki są jeszcze bardziej wydajne testy przeprowadziłem już a teraz dzisiaj zabieram się za frezowane od miko ciekawi mnie ich wydajność Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...