luki2 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Witam, niedawno kupilem 2x512 XBLk'ow PC3200(za 400zł-niezla okazja :D ) i jesli chodzi o podkrecanie to nie wypadaj najlepiej-sypia bledami, ale... Na 533mhz cl.3-4-4-8 w memtescie pod DFi pamieci przez 3 godziny nie wywalily zadnym bledem(5-ty test zaliczony), ale w memtescie spod windowsa sypie bledami co pare sekund wiec o co chodzi?? Mnoznik mam obnizony do 6x proc synchro z ramem, a HT do 3x. Czasem potrafi wywalic rowniez z gry czy to CSS(dzisiaj gralem 2 godziny i o dziwo wszystko ok na cl3 :blink: ), czy to FarCry. O ustawieniach na cl2,5 nie ma mowy-pare minut gry i albo reset, albo wywala do windy :mur: Czyzbym mial jakis feralny egzemplarz? Pamieci testowane na alpahach, ktore dostalem od gosci z extremememory. Oczywiscie mam jeszcze na nie 4,5 roku gwary w komputroniku(pamiatki maja pol roku), ale moze ja cos zle robie, a moze sa cholernie kaprysne i raz ida, a raz tak?? :blink ps. toz to moje geile value ida na 240 przy cl2.5-3-3-7 :lol2: Edytowane 11 Lipca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eno Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Witam Wszystkich .. przy okazji. Toś mi się bratku napatoczył - pisz na support@extrememem.com. XBLK wymiatają. 533 to jest gwarantowane i to absolutne minimum tego, co te pamięci potrafią. Pozdrawiam ;) Edytowane 11 Lipca 2006 przez Eno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Witam Wszystkich .. przy okazji. Toś mi się bratku napatoczył - pisz na support@extrememem.com. XBLK wymiatają. 533 to jest gwarantowane i to absolutne minimum tego, co te pamięci potrafią. Pozdrawiam ;) Witam serwisanta, ktory tez sie ni stad ni z owad napatoczyl bronic honoru XBubeLKa :lol: 533 to jest kompletne maximum dla moich. Jak za taka cene(600zł) to tym minimum nie ma sie czym chwalic :sad: Geil Value ROXX:P Edytowane 11 Lipca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazi Opublikowano 16 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2006 Witam Tez mam Patrioty XBLK 400@533 i u mnie idą bez problemu na 2,5-4-3-6 T1 303,4 Mhz - 2.9V, o standardowych timingach Patriota nie wspominam :). Jesli ktoś jest zaineteresowany są do wzięcia. Bazi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam Moje pólroczne XBLK patrioty pc3200 od początku pracują na fsb 300MHz tamingi 2.5 4 3 6 1T. Kupiłem w siriusie nówki w ciemno. Mobo DFI LANPARTY ultra-d i venice 2700mhz (9x300). pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madness Opublikowano 18 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2006 Moje również śmigają 300MHz z 2,5-4-3-6 1T :D Ale się ich pozbywam bo chcę jakieś na winbondach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 26 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2006 Czyli tylko ja mam denny egzmplarz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...