glock18 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Jaką obudowę Big Tower polecacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jauhis Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Najtańszą z allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Przeglądałem allegro i znalazłem tylko obudowy Chieftec. Kto jeszcze produkuje obudowy big tower? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voyteckk Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Obserwuj aukcje. Co jakiś czas zdarzają się starsze big towery za 30-60zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glock18 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 Przeczytałem komentarze obudów big tower chieftec >>link<< . Mam następujące pytania do osób majacych stycznośc z tymi obudowami: 1. Czy te obudowy są nie stabilne? 2. Czy montaż dysków pod katem 90 stopni jest nie praktyczny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...