Masło Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 Tak jak w temacie . Jak wiecie nowe wypalarki wychodza co 2 tygodnie i ceny sie zmieniaja mozna pie....olca dostac od tego. (nie ma zadnych podstaw do kasowania tego topica nie kazdy jest na czasie) :twisted: . Sprawa wyglada tak moja dziewczyna ma cedka 44x jakiegos szajsunga ktory juz sie konczy .(czasami nie czyta plyt , wyrzuca je bez powodu sam sie zamyka itp ). Moj tesciu wpadl na pomysl zeby jej kupic cos nowego i zeby to bylo z moliwoscia nagrywania cedkow (madry koles ) :P . Chodzi o to ze nagrywarka bedzie jedynym napedem cd w kompie i co byscie polecili za ta kase (300 zeta) co zarowno dobrze by palio plyty i mialo dobre osiagi w odczycie ( z korekcja bledow niektore wypalarki przy odczycie maja z tym problem z tego co slyszalem ). Pozdrawiam wszystkich tweakowiczow. p.s. Jutro wyjezdzam na narty wiec nie bedzie mnie troche zobacze co napisaliscie mi po powrocie ale prosze o jakies konkretne propozycje a nie teskty w stylu szukaj itp :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 osobiscie polecam LG GCE-8520B .. nigdy nie mialem proglemu z lg :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 26 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2003 a moze liton 48x24x48 sam posiadam takiego i tez nie ma problemu a cena akurat 300zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Bierz LITEONA !!! :roll: sam ma 48x24x48x jestem narazie bardzo zadowolony, poprzednio miałem 24x przez pół roku i nie zawidołem się ani razu na tej nagrywarce !!! MOGE JĄ SZCZERZE POLECIĆ zresztą nie tylko ja :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Bierz LITEONA !!! :roll: sam ma 48x24x48x jestem narazie bardzo zadowolony, poprzednio miałem 24x przez pół roku i nie zawidołem się ani razu na tej nagrywarce !!! MOGE JĄ SZCZERZE POLECIĆ zresztą nie tylko ja :lol:potwierdzam - lite on jest superrr 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Lite on. Lg nie polecam. Lite on-tani i zaje*****;]. Powiem troche jak Bruce-moze Yamaha to nie jest ale tez jest zaje**** ;] ("troszke"zmienilem ale sens jest podobny :D) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja bym bral teaca obojetnie jakeigo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja bym bral teaca obojetnie jakeigoniestety Teac dzisiaj, to nie to samo co kiedys, ja bym odradzal, a przynajmniej nie za taka sume (roznica 50PLN) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a moze liton 48x24x48 sam posiadam takiego i tez nie ma problemu a cena akurat 300zl Potwierdzam :) Niezla spawarka, dobra korekcja bledow (dla kogos kto ma jeden naped to chyba wazne), korzystny stosunek mozliwosci/cena - jedyna wada to to, ze troche szumi (podobno, ja nie zauwazylem) ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 a moze liton 48x24x48 sam posiadam takiego i tez nie ma problemu a cena akurat 300zl Potwierdzam :) Niezla spawarka, dobra korekcja bledow (dla kogos kto ma jeden naped to chyba wazne), korzystny stosunek mozliwosci/cena - jedyna wada to to, ze troche szumi (podobno, ja nie zauwazylem) ;) faktycznie szumi... no ale predkosc 48 robi swoje, mam tez cd-rom asus'a 50x to jak sie rozkreci do 11k rpm to pracuje jak suszarka:) zreszta liteon podobnie... jezeli ma to byc jeden naped naprawde polecam (korekcja bledow bardzo dobra) myslalem ze asus ma dobra (bo i ma tez swoje lata) okazalo sie ze asus plyty nieodczytal (mielil ja ciagle) liton nie mal problemu - to mowi samo za siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Lite on. Lg nie polecam. Lite on-tani i zaje*****;]. Powiem troche jak Bruce-moze Yamaha to nie jest ale tez jest zaje**** ;] ("troszke"zmienilem ale sens jest podobny :D) hiehiehie :> brawo :P wlasnie to chcialem teraz napisac :P noo wiec bierz lite ona 40x, lub 48x :> aczkolwiek powiem ci, ze moj 40x, ktory odczyt ma 48x w bnero test cd, czy cos takiego osiagnal srednia 46 z ogonkiem!!!!!! zdziwilem sie troche :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 mi sie podoba ostatnio Yamaha CD-RW F1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 mi sie podoba ostatnio Yamaha CD-RW F1 cena? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja bym polecił LG 52/24/52 mam ja od dwóch miechów i nie narzekam wczesniej miałem LG 16 przez 1.5 roku i działała swietnie a ta 52 kupiłe za 280 zeta więc 20 zł masz w kieszeni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Lite-ON 48/24/48 mega wypas za taka cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krootki Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Nie napiszę nic nowego - polecam Lite-On. Super nagrywarka. Miałem już 3 "sesje" ;) nagrywania po 50 płytek bez przerwy. Zero problemów, zero błędów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
floyd Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 bierz teaca byle jakiego napewno nie pozalujesz :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Kup sobie lepiej Yamaha CD-RW F1 to jest dopiero wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Yamaha troche droga, jak nie masz kasy to tylko Liteon !! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ujme to tak: LITEON - mega wypas za mala kase. szczerze polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Lite-On. Mam taką na uczelni i powiem że często pale sieciowo z kompa na którym hula DC i nic się nie uwaliło, nawet przy x48 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duronio Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 A co powiecie o Asusie 52x24x52x lub MSI- nigdzie nie można doszukać się nic o tych wypalarach, na cdrinfo są jakieś cyberdriwe'y nawet a MSI nie ma- jak ktoś zma jakieś linki to może podrzucić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 ja bym bral tego co w podpisie mam tzn. bede mial :) Lite ON 48x24x48x szczerze polecam przeczytaj sobie o nim na www.cdrinfo.pl. Full wypas Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Kup sobie lepiej Yamaha CD-RW F1 to jest dopiero wypasja sie zraziłem do yamahy, jak miałem 4x4x24 to długo mi nie pochodził :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek Opublikowano 27 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2003 Liteon x40(mam) lub x48 :!: Pali wszystko co do "paszczy" włożysz, czyta też dobrze porysowane płyty, no i nie wolno zapomnieć że jest "The Best" (ukłon w stronę "babci" Tiny Turner 8) ) do tzw. celów edukacyjnych :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 www.cdrinfo.pl :) tam masz odpowiedzi :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[S)zkieleto(R] Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 LiteOn 48x24x48 w promocji M1 kupiłem wersje BOX za 269 zł.Bierz LiteOna Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dopalacz Opublikowano 30 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2003 ja polecam LG 48x24x48 jka narzei wypala wsyztko co jej sie da i szybko napewno szybciej chodzi niz LiteOne wiem to poniewaz mialem doczynienia z LiteOne 48x16x48 i jest wolniejsza w odczytywaniu plyt i nagrywnaiu kazdego rodzaju plytki i wogule jakos dziwnie tak wyglada niezbyt mi sie widzi jak jest wlozona do kompa porpstu brzytka jest !! :twisted: przynajmiej tak mi sie wydaja :lol: a do tego Lg tani jest wersje oem 48x24x48 mozna kupic za 270 zeta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ano właśnie wróciłem z nart :P I dziekuje wam wszystkim za pomoc w wyborze napewno to bedzie lite-on 48x24x48x tak jak wiekszosc was sie za tym opowiedziala . Macie wszyscy od mojej Girl big kiss .Bo sama czytala wasze posty :) i jak ona to powiedziala "Jestem zaskoczona zainteresowaniem tego tematu :P " Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 wez 40x a 48 rozni sie tylko firm werem , nie warto przeplacac sam sobie wgrasz nowy. bo urzadzenie to samo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...