Skocz do zawartości
Masło

Nagrywara do 300 zeta ???????????

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie . Jak wiecie nowe wypalarki wychodza co 2 tygodnie i ceny sie zmieniaja mozna pie....olca dostac od tego. (nie ma zadnych podstaw do kasowania tego topica nie kazdy jest na czasie) :twisted: . Sprawa wyglada tak moja dziewczyna ma cedka 44x jakiegos szajsunga ktory juz sie konczy .(czasami nie czyta plyt , wyrzuca je bez powodu sam sie zamyka itp ). Moj tesciu wpadl na pomysl zeby jej kupic cos nowego i zeby to bylo z moliwoscia nagrywania cedkow (madry koles ) :P . Chodzi o to ze nagrywarka bedzie jedynym napedem cd w kompie i co byscie polecili za ta kase (300 zeta) co zarowno dobrze by palio plyty i mialo dobre osiagi w odczycie ( z korekcja bledow niektore wypalarki przy odczycie maja z tym problem z tego co slyszalem ).

Pozdrawiam wszystkich tweakowiczow.

p.s. Jutro wyjezdzam na narty wiec nie bedzie mnie troche zobacze co napisaliscie mi po powrocie ale prosze o jakies konkretne propozycje a nie teskty w stylu szukaj itp :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bierz LITEONA !!!  :roll: sam ma 48x24x48x jestem narazie bardzo zadowolony, poprzednio miałem 24x przez pół roku i nie zawidołem się ani razu na tej nagrywarce !!! MOGE JĄ SZCZERZE POLECIĆ zresztą nie tylko ja  :lol:

potwierdzam - lite on jest superrr 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze liton 48x24x48 sam posiadam takiego i tez nie ma problemu a cena akurat 300zl

Potwierdzam :) Niezla spawarka, dobra korekcja bledow (dla kogos kto ma jeden naped to chyba wazne), korzystny stosunek mozliwosci/cena - jedyna wada to to, ze troche szumi (podobno, ja nie zauwazylem) ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a moze liton 48x24x48 sam posiadam takiego i tez nie ma problemu a cena akurat 300zl

Potwierdzam :) Niezla spawarka, dobra korekcja bledow (dla kogos kto ma jeden naped to chyba wazne), korzystny stosunek mozliwosci/cena - jedyna wada to to, ze troche szumi (podobno, ja nie zauwazylem) ;)

faktycznie szumi... no ale predkosc 48 robi swoje, mam tez cd-rom asus'a 50x to jak sie rozkreci do 11k rpm to pracuje jak suszarka:) zreszta liteon podobnie...

jezeli ma to byc jeden naped naprawde polecam (korekcja bledow bardzo dobra) myslalem ze asus ma dobra (bo i ma tez swoje lata) okazalo sie ze asus plyty nieodczytal (mielil ja ciagle) liton nie mal problemu - to mowi samo za siebie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lite on. Lg nie polecam. Lite on-tani i zaje*****;]. Powiem troche jak Bruce-moze Yamaha to nie jest ale tez jest zaje**** ;] ("troszke"zmienilem ale sens jest podobny :D)

hiehiehie :>

brawo :P

wlasnie to chcialem teraz napisac :P

noo wiec bierz lite ona 40x, lub 48x :>

aczkolwiek powiem ci, ze moj 40x, ktory odczyt ma 48x w bnero test cd, czy cos takiego osiagnal srednia 46 z ogonkiem!!!!!!

zdziwilem sie troche :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Liteon x40(mam) lub x48 :!: Pali wszystko co do "paszczy" włożysz, czyta też dobrze porysowane płyty, no i nie wolno zapomnieć że jest "The Best" (ukłon w stronę "babci" Tiny Turner 8) ) do tzw. celów edukacyjnych :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja polecam LG 48x24x48 jka narzei wypala wsyztko co jej sie da i szybko napewno szybciej chodzi niz LiteOne wiem to poniewaz mialem doczynienia z LiteOne 48x16x48 i jest wolniejsza w odczytywaniu plyt i nagrywnaiu kazdego rodzaju plytki i wogule jakos dziwnie tak wyglada niezbyt mi sie widzi jak jest wlozona do kompa porpstu brzytka jest !! :twisted:

przynajmiej tak mi sie wydaja :lol:

a do tego Lg tani jest wersje oem 48x24x48 mozna kupic za 270 zeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ano właśnie wróciłem z nart :P I dziekuje wam wszystkim za pomoc w wyborze napewno to bedzie lite-on 48x24x48x tak jak wiekszosc was sie za tym opowiedziala . Macie wszyscy od mojej Girl big kiss .Bo sama czytala wasze posty :) i jak ona to powiedziala "Jestem zaskoczona zainteresowaniem tego tematu :P " Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...