Grolshek Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 Ano właśnie wróciłem z nart :P I dziekuje wam wszystkim za pomoc w wyborze napewno to bedzie lite-on 48x24x48x tak jak wiekszosc was sie za tym opowiedziala . Macie wszyscy od mojej Girl big kiss .Bo sama czytala wasze posty :) i jak ona to powiedziala "Jestem zaskoczona zainteresowaniem tego tematu :P " PozdrawiamJestesmy zainteresowani zdjeciem tej od ktorej dostajemy buziaka :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 31 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2003 nogdy w życiu lg jam mam cdka lg nowego 52 i to jest starszny syf a spalare mam litona 40x12x48 i polecam ją jest the beścior Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ano właśnie wróciłem z nart :P I dziekuje wam wszystkim za pomoc w wyborze napewno to bedzie lite-on 48x24x48x tak jak wiekszosc was sie za tym opowiedziala . Macie wszyscy od mojej Girl big kiss .Bo sama czytala wasze posty :) i jak ona to powiedziala "Jestem zaskoczona zainteresowaniem tego tematu :P " PozdrawiamJestesmy zainteresowani zdjeciem tej od ktorej dostajemy buziaka :lol:zboczuch! :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Ano właśnie wróciłem z nart :P I dziekuje wam wszystkim za pomoc w wyborze napewno to bedzie lite-on 48x24x48x tak jak wiekszosc was sie za tym opowiedziala . Macie wszyscy od mojej Girl big kiss .Bo sama czytala wasze posty :) i jak ona to powiedziala "Jestem zaskoczona zainteresowaniem tego tematu :P " PozdrawiamJestesmy zainteresowani zdjeciem tej od ktorej dostajemy buziaka :lol: Za duzo byś chciał :P Przyjedz do kraka i sam zobacz .Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L€€_$HY Opublikowano 1 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2003 Jestesmy zainteresowani zdjeciem tej od ktorej dostajemy buziaka :lol: Za duzo byś chciał :P Przyjedz do kraka i sam zobacz .Pozdrawiam Kiedy Wam pasuje? :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 2 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2003 Koniec tego dobrego w topicu było o nagrywarce a nie o mojej dziewczynie :lol: (przypominam) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...