janusz277 Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Witam mam płytę ecs p6vpmt jest to płyta z chipsetem VIA APOLLO PRO 266 VT 8233 płytka obsługuje pamięci ddr .Moj problem polega na tym że chciałem wgrać nowszą wersje boisu ale nigdzie nie mogę znależć nic na temat tej płyty , tak jakby nikt nie chciał sie przyznać że coś takiego wyprodukwał.Nazwa i typ płyty podane są poprawnie mam orginalne pudełko ,gdyby ktoś wiedział gdze mógłbym znależc bios oraz instrukcję obsługi byłbym wdzęczny pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Podaj bios id tej plyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THEJAJO Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 BTW: Jaki procesor masz do tej MoBo?\ Myslalem o VIA Apollo Pro 266 ale mam P3-S 1400 FSB 133 512 cache 1,45V i nie wiem czy pujdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...