Skocz do zawartości
Moses2

Pokaz Slajdów - Program Albo Wskazówki Jak To Zrobić

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuję od zaraz jakiegoś programiku, który by tworzył najlepiej jako animację we Flashu - przewijany pokaz slajdów na stronie www.

O co mi konkretnie chodzi:

- wprowadzenie kilkunastu miniaturek - w takim poziomym pasku - jeden za drugim

- z lewej i prawej w tym pasku strzałki, które będą pozwalać na animowane przesunięcia obrazków w lewo i w prawo

- po kliknięciu na którąs z tych miniaturek w tym pasku otwiera się pełny obraz zdjęcia.

Dołączona grafika

Jeśli możecie mi pomóc z góry wielkie dzięki. Możecie także podać jakieś wskazówk i jak zrobić coś takiego

Edytowane przez Moses2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mówię o animacji flashowej i prostym programiku jakimś albo szczegółowej instrukcji jak dać sobie z nią radę

- na pisaniu językiem flash (w porgramie Macromedii) się nie znam - teraz już jasne ? :mur:

PS: Niepotrzebne mi układy ramkowe PPointa itd itp - proszę o pomoc przy zrobieniu takiej animacji o której pisałem (+ załączony screen) w pierwszym poście :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na www.photobucket.com maja chyba jakis generator slideshow'ow ze zdjec zamieszczonych w albumie na ich serwerze - mozesz sie temu przyjrzec. Jest niestety duza szansa, ze albo jest to platne, albo wymaga oplacenia platnej subskrypcji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi