Moses2 Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) Potrzebuję od zaraz jakiegoś programiku, który by tworzył najlepiej jako animację we Flashu - przewijany pokaz slajdów na stronie www. O co mi konkretnie chodzi: - wprowadzenie kilkunastu miniaturek - w takim poziomym pasku - jeden za drugim - z lewej i prawej w tym pasku strzałki, które będą pozwalać na animowane przesunięcia obrazków w lewo i w prawo - po kliknięciu na którąs z tych miniaturek w tym pasku otwiera się pełny obraz zdjęcia. Jeśli możecie mi pomóc z góry wielkie dzięki. Możecie także podać jakieś wskazówk i jak zrobić coś takiego Edytowane 29 Lipca 2006 przez Moses2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 19 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2006 uczyń to we flashu, tak jak sam proponowałeś. Zerknij też, czy aby powerpoint ew. impress nie mają takiej możliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moses2 Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ale na flashu ja się KOMPLETNIE nie znam - inne sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 20 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lipca 2006 Ale na flashu ja się KOMPLETNIE nie znam - inne sugestie ?Zainteresuj się narzędziem Opera Show Generator, całkiem fajne efekty można uzyskać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 28 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2006 power point xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moses2 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 power point xDMoże niewyraźnie napisałem albo niedokładnie przeczytałeś - chodzi o slajdy na stronie www : :blink: / Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 A może uruchomisz PP i pomyslisz do czego słuzy opcja zapisu w htmlu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moses2 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Ale chyba napisałem wyraźnie że chodzi mi o flasha..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 No bardzo wyraźnie... Ale na flashu ja się KOMPLETNIE nie znam - inne sugestie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moses2 Opublikowano 29 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2006 Mówię o animacji flashowej i prostym programiku jakimś albo szczegółowej instrukcji jak dać sobie z nią radę - na pisaniu językiem flash (w porgramie Macromedii) się nie znam - teraz już jasne ? :mur: PS: Niepotrzebne mi układy ramkowe PPointa itd itp - proszę o pomoc przy zrobieniu takiej animacji o której pisałem (+ załączony screen) w pierwszym poście :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2006 Na www.photobucket.com maja chyba jakis generator slideshow'ow ze zdjec zamieszczonych w albumie na ich serwerze - mozesz sie temu przyjrzec. Jest niestety duza szansa, ze albo jest to platne, albo wymaga oplacenia platnej subskrypcji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...